Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik mesének örültök, hogy...

Melyik mesének örültök, hogy nézi a gyerek?

Figyelt kérdés
Milyen mesét engedtek neki, és mit nem? Konkrét címek érdekelnének leginkább, és ha lehet olyan, amit a gyerek is szeret, meg te is örülsz, hogy nézi.
2014. aug. 5. 19:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mazsola és Tádé

Frakk

Bogyó és Babóca

Igazából ezt sem nézi rendesen, csak megy, és közben olvasok neki vagy kirakózunk.

2014. aug. 5. 19:46
 2/13 anonim ***** válasza:

Bogyó és Babóca, Uki

Ezeket imádja!!! :)

Aztán most találtam egy ilyen éneklős tanulós mesét!!

KerekMese! Az énekes sok dolgot mutat be énekelve!! Nekünk most a kedvenc a Bilidal! :D

2014. aug. 5. 20:00
 3/13 anonim ***** válasza:

A fiam 4, a lányom 8 éves. Kedvencük a Pippi Langstrumpf, magyarul Harisnyás Pippi, ha jól tudom, de németül nézik (vagy inkább nézzük), a gyerekek félig németek. Én is ezen nőttem fel, imádtam, örülök, hogy most ők is ennyire szeretik. A feleségem nem díjazza annyira, mert ennek hatására a lányom mindig azt kiabálja, hogy "én azt csinálok, amit én akarok!!!" :D Én bírom még a Shaun, a bárányt, de a feleségem nem szereti. Ő annak örül, hogy nézik a régi magyar meséket is, leginkább a Mazsola és Tádét illetve a Bogyó és Babócát, de a többit is, ami az M1-en, M2-n megy.

Egyébként mindenfélét néznek még a Minimaxon, RTL-en mi nem bánjuk, vannak ott is aranyos, tanúságos mesék. Amik most így eszembe jutnak és szeretik: Sam, a tűzoltó, A kisherceg, Hupikék törpikék, Thomas, a gőzmozdony, A tenger hercegnői, Angelina Balerina, Bibi és Tina. Nincs velük semmi bajunk. Amiket nem engedünk, azok csak a Cartoon Network meséi.

2014. aug. 5. 20:27
 4/13 anonim ***** válasza:

4 éves lesz mindjárt a lányom, ezeket nagyon szereti:

- Jarmies

- Bogyó és Babóca

- Mickey egér játszótere

- Zümi a méhecske

- Barátnőm Bori

- Postás Pat

- Noddy

- Chuggington

- Pimpa

- Kíváncsi Fáncsi

- Baby TV

Kerekmese zenék, és amit nagyon szeret mostanában: Gryllus Vilmos Maszkabál (youtube-ról videók).

Én ezeknek mind örülök, mert aranyos, kedves történetek, nem fárasztó agyilag, mint sok mese a Minimax-on.

2014. aug. 5. 21:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Dora

Diego

Bubbi guppik

Umizoomi csapat

Csűrcsavarintók

Ezeket nem bánom ha nézi,mert rengeteget tanul belőle.Kicsit elképedtem mikor aszfalt krétával elkezdett rajzolni az udvaron,hogy na most ez egy kör,ez egy rombusz,ez egy háromszög,ez egy négyzet.3 éves,és ezekből a mesékből sajátít el ilyeneket,meg még sok mindent

Eperkét is szereti,ez egy sima mese de aranyos.

2014. aug. 5. 21:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Tényleg:

Eperke!

Barátaim Tigris és Micimackó

Ezeket is szereti még, és valóban, ahogy az előző is írja, az én lányom is ismerte a geometriai formákat már 3 éves kora előtt. Negatívumot nem tapasztaltam ezektől a meséktől.

(egyik előző)

2014. aug. 5. 21:45
 7/13 anonim válasza:
Egyik barátomnál a kicsi nem szokott mesét nézni de szereti a gta:vice cityt.
2014. aug. 5. 21:54
 8/13 anonim ***** válasza:
A húgom imádja a Varázslatos Iskolabuszt, néha youtube-on vagy videán bekapcsolom neki. Szerintem nagyon jó kis sorozat, gyerekkoromban én is éltem-haltam érte.
2014. aug. 6. 02:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 5 éves.

Ezek a kedvencek:

Állatkert a hátizsákban

Pumukli

Garfield

Sam tűzoltó

Egyszer volt,hol nem volt az élet

Jégvarázs

Szilaj

Legó kaland

Amiket nem engedek nézni:Pókember,Tini nindzsa teknőcök,Batman,Sandokan. Ezeket én sem szeretem és ő még túl kicsi hozzá.Sajnos az egyik nagymama engedi neki nézni ezeket is pedig mondtam,hogy nem lehet.

De hamar kiderül mert a gyerek olyankor este alig tud aludni mert rosszakat álmodik.

Mikor kicsike volt a fiam,akkor sokat néztük a Dórát, Elmót,Thomast, chuggingtont,Fifit,Roaryt,Bogyó és Babócát

,meg még sok más mesét,de ezeket már kinőtte :)nem köti már le.

2014. aug. 6. 09:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Őszintén szólva már vártam az Állatkert a hátizsákban-t, szerintem nagyon édes, örülök, hogy befutott így a végére. :) Pumukli meg a kedvencem volt gyerekként. :) A többi válaszolónak is örülök, nagyjából ismerem őket (bár nincs gyerekem) és ezek tényleg aranyos, fejlesztő mesék.
2014. aug. 6. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!