3 éves kislányomnak fejtetején koszmó van, vigyem bőrgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Belefér ez még a babkori koszmóba? pár hete folyamatosan jelen van, pedig babé sampont használunk, igaz már csak heti 1szer mosom a haját... mit tanácsoltok? mossuk gyakrabban? vagy kell rá esetleg valami más szer? nem vastagon van, de egy 2-3 cm-es körben...2014. aug. 3. 15:23
1/9 anonim válasza:
CaoNatur sampont használunk azt mindennap lehet de én heti 3x mosom nincs koszmó.Bőrgyógyászhoz elviheted esetleg ír fel speciális dolgot de ez hajlam nem gyógyítható csak kezelhető
2/9 anonim válasza:
Elsőre a babáknál bevallt módszert próbálnám: olajat rakenni, bekendozni és törölközővel ledorzsolni. Ha nem segít, bőrgyógyász. Nyáron szerintem sűrűbben is moshatod a haját. Én 2x-3x szoktam/hét.
3/9 anonim válasza:
Nálunk beba márkájú jött be nem olcsó de jó kifejezetten koszmóra való gyógyszertárba kapni
5/9 anonim válasza:
Az én lányomnak is volt 3-4 éves kora körül,nekem a dokink azt mondta a nagy meleg miatt van,beizzad ott is.(neki is nyáron jött elő).Igen lehet,hogy most többször kellenne mosni a haját.Mi a hagyományos babaolajos módszert választottuk,második alkalomra teljesen el is tűnt.
6/9 anonim válasza:
A fiamnál is elő szokott jönni (4 éves), mikor nagy melegek vannak és éppen már nő a haja vagy nagyobb már neki, mert egyébként nagyon rövid. Ilyenkor be szoktam kenni hajmosás előtt babaolajjal, jól megdörgölöm a fejbőrét, aztán lemosom samponnal, ezt megcsinálom még 2-3 alkalommal pár naponta hajmosáskor és el is múlik teljesen.
De használhatsz Babe sampont is, bár drága, de az kifejezetten erre van.
7/9 anonim válasza:
Szia! Nálunk ugyanez volt a kétéves kislányomnál. Hiába csináltam bármit vele mindig előjött neki! Elvittük bőrgyógyászhoz, azt mondta hogy azért van mert elég izzadós és mindjárt a feje az ami vizes ha izzad. Irt neki egy oldatot amivel minden nap le kellett kenni a fejbőrt ahol volt koszmó. Locoid Crelo a neve az oldatnak de vényköteles. Valamint azt mondta a doktornő csak a Babe koszmo elleni sampont használjuk neki mert a többi sampon csak ront a helyzeten. Azt is mondta a bőrgyógyász, hogy csak heti egyszer szabad a haját megmosni. Eleinte minden nap kentük az oldattal aztán csak 2-3 alkalommal egy hèten. Szerencsére 1 hónap használat után teljesen eltűnt neki..mostmár fél éve hogy nem hasznàljuk az oldatot de a koszmonak jele sincs. Igaz a Babe samponnal mosom azóta is a haját. Nem olcsó de fél éve vettünk egyet és még mindig van egy kevés belőle. Szerintem mutasd meg bőrgyógyásznak...mi két hónapot szenvedtünk mindenféle babaolajjal meg hasonlokkal és semmi nem hasznàlt!
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, születése óta babé sampont használunk, de valamiért most nem használ, persze lehet nélküle sokkal nagyobb területen lenne kosztmó...
2014. aug. 10. 12:35
9/9 anonim válasza:
Próbáld ki a Caonatur-t sokkal olcsóbb s nem kell ebből se sok.Nekem a gyógyszerész ajánlotta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!