3-4év körüli kislányotok jár valamilyen "lányos sportra"?
Figyelt kérdés
Esetleg valamilyen táncra? Mennyi idős a lányotok? Mikor kezdte? Szereti csinálni? Hogyan esett erre a választás?2014. júl. 29. 22:07
1/8 anonim válasza:
Én a lányomat egyszer elvittem egy balett órámra (táncos vagyok), mert nem volt kire hagyni, és ő is próbálgatta azt csinálni, amit én és a többiek csináltak :) Óra után utána néztem hol tartanak ilyen pici lányoknak balett órákat, szóval most ő balettozik és nagyon élvezi, nagyon ügyes és lelkes, mindig örömmel megy órára, egyszer sincs belőle hiszti, vagy "én most inkább játszanék" válasz :) 4 éves.:)
2/8 A kérdező kommentje:
Mennyire költséges ez a balett foglalkozás? Mert gondoltam rá, hogy egyszer elviszem egy ilyen helyre, hátha megtetszik neki :)
2014. júl. 29. 22:22
3/8 anonim válasza:
Az én lányom heti kétszer megy 5ezerért, de egyébként ez változó, érdemes szétnézni, mert az árak sok mindentől függnek.:) Találkoztam olyan teremmel is, ahol hetente egyszer jártak 15 ezerért, volt ahol viszont heti háromszor 2ezerért, állami támogatástól, terem bérlési díjától és sok ezer más dologtól függő az ár. Nézz szét tényleg, mert megéri, sok energiát levezet neki és nagyon sok más előnye is van a táncnak :) Ne ijedj meg, ha az első hely áraitól hátast dobsz, keresgélj tovább, mert én is a harmadik helynél állapodtam meg, a 15ezres meg a 20ezres nekem kicsit sok volt..:)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Még annyit had kérdezzek már, hogy melyik városban vagytok?
2014. júl. 29. 22:59
6/8 anonim válasza:
Tavaly nyáron volt lánykám 3 éves, ősszel kezdtük a táncot. Modern tánc, balett féle, ovisoknak. Ő volt a legkissebb, de szerette, és nagyon fegyelmezett volt. Félévkor volt egy nagy gála, ahol szinpadra léptek, nagyon felvillanyozta. 45 perc koncentrálás valóban sok, a tartásának jót tett.
Egyébként nem én választottam, hanem ő.
Itt vidéken havi 4500 volt+ ruhák, cipő mindenegyéb...
7/8 anonim válasza:
még nem de ha lesz az óviban néptánc akkor szeretném ha járna.
8/8 anonim válasza:
Nálunk heti 2x van balett, es alkalmanként is lehet fizetni. Ez azert jó, mert ha nem tetszik a lányodnak, akkor nem veszik oda a pénz es előfordul olyan is, hogy beteg lesz, akkor is kimaradhat egy csomó alkalom. De bérlet is van természetesen, ami olcsóbbra jön ki, es nem jár le hónap végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!