SOS! Gyors megirná valaki igy vihetem e strandra? Többi lennt
Figyelt kérdés
4éves fiam tele van csipésekkel,amikre allergiás,és kiüti,kivakarja..mehetünk igy,strandra?2014. júl. 26. 09:27
1/12 anonim válasza:
Milyen csípés ? Muszàj strandra menni ha ilyen "rosszul" van ? Egyébként szerintem mehettek...
2/12 anonim válasza:
Én nem ajánlanám, mert könnyen elfertőződhet.
3/12 anonim válasza:
Ha elvakarja, csípni fogja a víz. Legalábbis, ha én valamilyen csípést elvakarok, akkor nekem csípi a víz, főleg a klóros strand víz, így én nem vinném.
4/12 anonim válasza:
1-es vagyok, én mikor kicsi voltam mindig tele voltam szúnyog csipéssel , és egész nap strandon voltam... Nem zavart. Ez màig igy van.
5/12 anonim válasza:
Milyen strand? Medencés vagy élővíz? A medencés a klór miatt kifejezetten jót tesz neki, fertőtleníti. Élővízes nem kellene.
6/12 anonim válasza:
Szerintem ne vidd. Csípheti a víz, meg amilyen gonoszak egyes emberek, meg is szólhatnak érte, csúnyán is nézhetnek rátok... Inkább várd meg,míg nagyjából elmúlik...
Otthon kismedencéban nem tud fürdeni???
7/12 anonim válasza:
Ugyan miért nézzenek csúnyán az emberek? Nem fertőző az a gyerek,
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!! :)
Egyedülálloként nevelem,idén elöször vinném el valahova,egész nyáron ki sem mozdultunk,dolgozom is..szoval örömet szerezni szeretnék neki,ezért..a terjedéstöl,fertözéstöl félek ,ha csipi ugyis kiveszem a vizböl
2014. júl. 26. 09:43
9/12 A kérdező kommentje:
Nincs sajna kismedencénk...az meg hogy néznek ,nem érdekel..sajna vannak akik ennél.csunyább börbetegségekkel.képesek elmenni ,ezért is félek :S
2014. júl. 26. 09:46
10/12 anonim válasza:
Azért von egy csomó olyan randa bőrbetegség, ami nem fertőző....én gyerekkorom óta ekcémás vagyok, időnként nagyon csúnya a bőröm, de NEM FERTŐZÖK! Mégis úgy néznek rám állandóan. Már megszoktam, de azért szerintem van mindenki olyan felelősségteljes, hogy fertőző betegséggel nem megy strandra. Ettől nem kéne annyira félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!