Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig fürödhetek együtt a...

Meddig fürödhetek együtt a gyerekemmel?

Figyelt kérdés

2014. júl. 25. 15:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

ameddig jól esik a szülőnek és a gyereknek is

szerintem ez nincs korhoz kötve

pl én szeretek néha a 12 éves nagylányommal együtt fürdeni :-) nagy kád sok hab tracsparti :-)

2014. júl. 25. 17:25
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

Mi csak a medencében fürödtünk együtt a gyerekekkel. Soha nem igényelték, ill. mi sem a kádban együtt fürdést. Mindenki egyedül szeret fürdeni nálunk.

Amúgy addig fürödhettek együtt, amíg nektek megfelel így.

2014. júl. 25. 17:59
 13/14 anonim ***** válasza:
nekünk nincs kádunk,így csak zuhanyozni szoktunk együtt.Néha megkér a fiam,hogy szeretne velem zuhanyozni,öt éves.az apjával is szokott néha zuhanyozni.nálunk a meztelenség nem téma,nem szégyellősködünk egymás előtt.
2014. júl. 27. 15:35
 14/14 Babuci222 válasza:
Az idők változnak, én nem emlékszem, hogy anyámmal vagy apámmal fürödtem volna. Én sem csinálok ilyent, akár káros , akár nem! A fürdés is egyfajta intimitás, szerintem a legjobb, ha gyereket fürösztjük, amíg kicsi, utána pedig fürödjön egyedül. Természetesen ellenőrizzük, hogy fürdik-e megmossa-e magát alaposan,vagy csak locsol a vízben, illetve csak játszik. Szerintem sem az apja fütyije sem az anyja cuncija nem művészi festmény a szoba falán.Pedagógus vagyok, erről sajnos nem írnak a pedagógia könyvek, de én anyámat még bugyiban sem láttam, nem is beszélve, hogy meztelen fürödjek vele. Lehet, hogy "maradi" volt, de a mai " modern" nagy fizikai, szexuális kitárulkozásban sem látok nevelési pozitivitást.
2014. dec. 6. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!