6 évesnek muszáj aludnia ebéd után?
Figyelt kérdés
6 éves lesz a kislányom oktoberben és itthon ő már nem alszik ebéd utàn, sőt az oviban se nagyon szokott már aludni csak fekszik pihen a többiekkel. Most nyáron sokat vigyáznak rá anyósomék, pár napra el is vitték magukhoz de a lányom 2 nap után hazajött. Azt mondta többet nem.szeretné ha a mamàék vigyáznànak rá, mert anyós àllandóan eröszakoskodott vele hogy ebéd utàn aludnia kell és ő hiàba mondta hogy nem akar berakta az ágyba és sokszor sirva aludt el. Hónapok óta ezen csámcsog állandóan anyós hogy miért nem alszik a gyerek ebéd után mikor mekkora szüksége van rá. Nem fogja fel hogy ő nem akarja már az alvást, van mikor ledőlünk itthon ebéd után de olyankor olvasok neki, de nem szokott aludni. Anyós szerint én vagyok a hibás mert lusta vagyok elaltatni, és erőszakosnak kellene lenni vele. Szerinte egy 6 éves gyereknek 3-4 óra alvásra van szüksége. Ti gyereketek hány éves koràig aludt?2014. júl. 22. 07:58
11/12 anonim válasza:
Nem, dehogy kell aludnia egy ennyi idos gyereknek. 6 evesen mar valaki az iskolat kezdi. emlekszem, h en mar 3-4 evesen is alig birtam aludni az oviban. Ha idoben lefekudtem este, akkor rendesen kialudtam magam es nem volt szuksegem napkozbeni alvasra. Anyosod kicsit el van tevedve es ne torodj vele, h ilyeneket mond. O mar felnevelt x gyereket, ne artsa bele magat abba, h Te hogyan csinalod.
12/12 anonim válasza:
Nekem 2 éves múlt és már nem alszik délután, sokáig kínlódtam-kínoztam, de csak hiszti-sírás ment aztán aludt fél órát, így feladtam. Örülj neki, hogy eddig aludt, mondd meg anyósodnak, hogy van olyan 2 éves aki már nem alszik délután. Hozzáteszem, hogy én is szeretném, de csak kínoznám vele, így inkább nem altatom. Éjjel alszik 9től reggel 9ig, ez elég neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!