Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 évesnek muszáj aludnia ebéd...

6 évesnek muszáj aludnia ebéd után?

Figyelt kérdés
6 éves lesz a kislányom oktoberben és itthon ő már nem alszik ebéd utàn, sőt az oviban se nagyon szokott már aludni csak fekszik pihen a többiekkel. Most nyáron sokat vigyáznak rá anyósomék, pár napra el is vitték magukhoz de a lányom 2 nap után hazajött. Azt mondta többet nem.szeretné ha a mamàék vigyáznànak rá, mert anyós àllandóan eröszakoskodott vele hogy ebéd utàn aludnia kell és ő hiàba mondta hogy nem akar berakta az ágyba és sokszor sirva aludt el. Hónapok óta ezen csámcsog állandóan anyós hogy miért nem alszik a gyerek ebéd után mikor mekkora szüksége van rá. Nem fogja fel hogy ő nem akarja már az alvást, van mikor ledőlünk itthon ebéd után de olyankor olvasok neki, de nem szokott aludni. Anyós szerint én vagyok a hibás mert lusta vagyok elaltatni, és erőszakosnak kellene lenni vele. Szerinte egy 6 éves gyereknek 3-4 óra alvásra van szüksége. Ti gyereketek hány éves koràig aludt?
2014. júl. 22. 07:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem, dehogy kell aludnia egy ennyi idos gyereknek. 6 evesen mar valaki az iskolat kezdi. emlekszem, h en mar 3-4 evesen is alig birtam aludni az oviban. Ha idoben lefekudtem este, akkor rendesen kialudtam magam es nem volt szuksegem napkozbeni alvasra. Anyosod kicsit el van tevedve es ne torodj vele, h ilyeneket mond. O mar felnevelt x gyereket, ne artsa bele magat abba, h Te hogyan csinalod.
2014. júl. 22. 11:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éves múlt és már nem alszik délután, sokáig kínlódtam-kínoztam, de csak hiszti-sírás ment aztán aludt fél órát, így feladtam. Örülj neki, hogy eddig aludt, mondd meg anyósodnak, hogy van olyan 2 éves aki már nem alszik délután. Hozzáteszem, hogy én is szeretném, de csak kínoznám vele, így inkább nem altatom. Éjjel alszik 9től reggel 9ig, ez elég neki.
2014. júl. 22. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!