Szerintetek engedjük úszótábora a kislányunkat? Hat éves.
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy a feleségem egy közösségi házból hozott haza egy szórólapot, amin ezt az úszótábort hirdették. Beszéltünk az oktatóval, és egy játszótéren volt a találkozó, (ez lesz a gyülekezési hely) ahol be kellett fizetni a tandíjat. Csak épp az oktató pont úgy nézett ki mint egy csövi, kinyúlt ruhában egy reklámszatyorral várta a nejemet... Na ezután már elment a bizalmunk, főleg miután anyósom meg kitalálta, hogy mi van ha pedofil a faszi stb... Ja és nagyon nem akarta hogy elkísérjük a lányomat, meg BKV-val mennek úszni... Ezek után... ???2014. júl. 21. 08:00
11/16 anonim válasza:
Az nem lehet , hogy a csak pénzt szedte össze és még tábor sem lesz. Én a helyetekben, elmennék, elkísérném a kislányt , kérnék tőle valami nevet ,de előtte megtudnám, hol lehet jelenteni az ilyen embereket (Pl. NAv vagy fogyasztó védelem), szerintem tuti átverés. Akinek nincs takargatni valója, az szerintem nem mond ilyet.
12/16 anonim válasza:
Én sem engedném el. Az én lányom most 2. alkalommal van úszótáborban, tavaly volt először, ma pedig kezdődött az idei hét. Náluk a szervezés az uszodában van, a gyülekező is, addig kísérem a gyereket, amíg akarom, az tábor egyik szervezője pedig az az oktató, akihez év közben is jár. Benne megbízok, nyugodtan rá merem bízni a lányomat. De egy vadidegen emberre, még ha nem is pedofil, akkor sem bíznám úszótáborban, mert azt sem tudja, hogy mennyire tud úszni a gyerekem, szerintem egész nap attól félnék, hogy mi van, ha vízbefullad. Szóval szerintem nem engedném el a ti esetetekben a táborba. Ja és nálunk pénzt sem szedtek előre, ma kellett befizetni a tandíjat.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak sajnáljuk a befizetett pénzt. Mert próbáltuk lemondani de mindig azt hajtogatja, hogy akkor mehetünk másik héten is... Tehát visszaadni nem akarja az összeget...
2014. júl. 21. 12:29
15/16 anonim válasza:
Akkor bizony meg kell mondani neki, hogy ha nem adja vissza, feljelentitek. Jogotokban áll visszalépni, olyan nincs, hogy fizettek egy szolgáltatásért, amit aztán nem vesztek igénybe, és nem adja vissza az árát. (Ha ilyen gyanús alak, biztos van vaj a fején, nem hiszem, hogy szeretné, ha bármilyen hatóság vizsgálatot indítana az ügyében, és talán így visszaadja a pénzt.) Nálunk is volt egy zeneiskolai tanár, aki beszedte a tandíjakat a szülőktől, utána meg azt jelentette le az iskola felé, hogy a szülők nem fizették be a tandíjat. Mi meg kaptuk a felszólításokat. Fel lett jelentve, utána kiderült, hogy nem csak ez volt a rovására írható, elsikkasztott más pénzeket is.
16/16 anonim válasza:
Butaság volt befizetni a pénzt, minden tábor és hasonló, gyerekek részére szervezett dolog előtt alaposan tájékozódni kell, hiszen TE felelsz a gyereked testi és lelki egészségéért. Csak leinformálható, megbízható helyre küldjed a gyerekedet.
A leírtak alapján én nem engedném a gyerekemet, olyan pedig nincs, hogy nem ad vissza befizetett pénzt. Még lemondás esetén is maximum valamennyit a befizetett összegből levon, de hogy semmit ne fizessen vissza, az nem létezik. Lehet menni rendőrségre, be lehet jelenteni az Önkormányzatnál, stb.
Aláírtatok valamilyen szerződést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!