Nehezebben bízzátok rá olyan személyre a gyereket, akinek még nincs sajátja?
Kulonlegeske egyaltalan van gyereked? Nagyon lazanak erzed magad!!! Amugy meg tok szanalmasan irsz!
A lanyom masfel eves. Hugomnak meg csak most fog megszuletni a gyereke, de az enyem mar 10 hos koratol szokott naluk aludni, hihetetlenul jol banik vele. :-)
Ram is siman rambiztak uncsitesomek a kisfiukat barmikor. Soha nem volt gond, meg jobban ellattam mint barmely anyuka, es akkor meg nekem sem volt gyerekem. :-)
Mondjuk ez fugg attol is h ki az a szemely es mennyire megbizhato.
Jezusom...ma már a 4. kérdést olvasom , ahol csak értelmetlen vita van..off
Igaz, nincs gyerekem de 19éves fejjel tesomek rám bíztak a gyerekeiket. Betegen is.
Dragasag hany eves vagy 12? Iq alapjan annyinek tippellek. :-)
Most aztan beszoltal egy ismeretlen oldalon egy ismeretlen embernek, huu kemeny vagy. :-). Edesanyad buszke lehet egy kis csitirje itt menozik! Szerezz dragasagom baratokat! Aztan kapcsolodj ki, ja es ha elolvasnak 1-2 konyvet talan a szellemi szinted is novekedhetne.
Legyen igazad csapni valo anyuka vagyok, es soha nem is biztak ram gyereket, oke. :-). Elnezem neked hiszen gyerek vagy es meg meseket talalsz ki, hiszen a gyerekek erre alszanak el. :-) halali jot nevettem rajtad, koszi h feldobtad a napomat. :-) kulonlegeske :-). Mar ertem a nevedet is, hiszen kulonlegesen nyomi vagy. :-).
Varom a valaszodat ismet. Szemtol szembe is kivancsi lennek van-e ekkora arcocskad, persze azt fogod irni h huuu mekkora csaj vagy, de persze mindenki azt ir amit akar. :-). Kicsi lanyka menj tanulj meg. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!