Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nehezebben bízzátok rá olyan...

Nehezebben bízzátok rá olyan személyre a gyereket, akinek még nincs sajátja?

Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 19:14
 1/7 Különlegescsajszi ***** válasza:
22%
Én nem tennék ilyet,afelől,hogy nincs sajátja,még bánhat vele úgy,ha lenne,sőt! Még lehet jobban is,mint akinek van! Ennyit erről !! Na pá.
2014. júl. 19. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

Kulonlegeske egyaltalan van gyereked? Nagyon lazanak erzed magad!!! Amugy meg tok szanalmasan irsz!

A lanyom masfel eves. Hugomnak meg csak most fog megszuletni a gyereke, de az enyem mar 10 hos koratol szokott naluk aludni, hihetetlenul jol banik vele. :-)

Ram is siman rambiztak uncsitesomek a kisfiukat barmikor. Soha nem volt gond, meg jobban ellattam mint barmely anyuka, es akkor meg nekem sem volt gyerekem. :-)

Mondjuk ez fugg attol is h ki az a szemely es mennyire megbizhato.

2014. júl. 19. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én bíztam barátnőmre is, unokatestvéremre is. Mindketten sokat babáztak korábban. Barátnőm bébiszitterkedett, de nagyon pici babákkal is, heti több órát, unokatestvéremnek meg 19 éves korában született öccse, így sokat segített körülötte, nem volt neki idegen a pelenkázás, etetés stb.
2014. júl. 19. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nos, a rokonságban van egy csecsemőgondozó -kisgyermek nevelo, aki 20 eve dolgozik bolcsodeben, de sajat gyereke nincs. Igen, rábíznám.
2014. júl. 20. 07:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Jezusom...ma már a 4. kérdést olvasom , ahol csak értelmetlen vita van..off

Igaz, nincs gyerekem de 19éves fejjel tesomek rám bíztak a gyerekeiket. Betegen is.

2014. júl. 20. 08:06
 6/7 anonim ***** válasza:
20%

Dragasag hany eves vagy 12? Iq alapjan annyinek tippellek. :-)

Most aztan beszoltal egy ismeretlen oldalon egy ismeretlen embernek, huu kemeny vagy. :-). Edesanyad buszke lehet egy kis csitirje itt menozik! Szerezz dragasagom baratokat! Aztan kapcsolodj ki, ja es ha elolvasnak 1-2 konyvet talan a szellemi szinted is novekedhetne.

Legyen igazad csapni valo anyuka vagyok, es soha nem is biztak ram gyereket, oke. :-). Elnezem neked hiszen gyerek vagy es meg meseket talalsz ki, hiszen a gyerekek erre alszanak el. :-) halali jot nevettem rajtad, koszi h feldobtad a napomat. :-) kulonlegeske :-). Mar ertem a nevedet is, hiszen kulonlegesen nyomi vagy. :-).

Varom a valaszodat ismet. Szemtol szembe is kivancsi lennek van-e ekkora arcocskad, persze azt fogod irni h huuu mekkora csaj vagy, de persze mindenki azt ir amit akar. :-). Kicsi lanyka menj tanulj meg. :-)

2014. júl. 20. 11:53
 7/7 anonim válasza:
A tesóm 3 éves gyerekére én vigyázok 11 évesen
2014. aug. 1. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!