Vajon korai meg?
Figyelt kérdés
Kislanyom 2 eves, mar reg csak a bilibe kakal, gondoltam az idei nyaron megprobalom leszoktatni a pelusrol...eddig ha mentunk az utcan, legugolt es mondta hogy pisi es amikor tapogattam a pelust meleg volt, szoval jott is a pisi, de 2 napja nappalra nem adok ra pelust, es csak azutan szol miutan beeresztette...szerintetek? korai meg? hagyjam rajta a pelust?2014. júl. 16. 15:26
1/4 anonim válasza:
Egy próbát megér!
Az én kislányom nem szólt pisi kakinál, most nyáron volt két és fél éves levettem a pelenkáját, első nap gyakran bepisilt, második nap kb 3szor, harmadik naptól nagyon ritka ha bepisil,mindig szól,vagy megy magától a bilire!
2/4 anonim válasza:
Szia,nem korai, vedd le rola nyugodtan a pelust,hiszen jelez hogy pisi es legugol... akàr utcàn:)csak rajta a pelus.... vedd le es neha beengedi,de az bem baj nem sokaig lesz ez!!tobbszor vidd magadal pl. Wx re amikor te is mesz es agyerek uljon a billire.... noverem igy tudta teljesen szoba tisztara tanitani:?sok turelen ez kitartas.... most ha leveszed rola es utanna vissza ra,szegeny gyerek csak bezavarodik es bem fogja tudni mi a helyes!!azert engedi be... mert nem tudja hogy nkncs rajta pelus..es elfeledkezik...azert szol merr jelzi neked ... meleg van kis bugyiban is el lehet esetleg otthol.....
3/4 anonim válasza:
Szerintem kb 3 napig próbálkozz, ha ezalatt egyáltalán semmi javulást nem látsz (nem szól h kell pisilni, nem is zavarja h bepisilt), akkor add vissza rá a pelenkát és próbálkozz 2 hét múlva újra!
4/4 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, mindenkit felpontoztam
2014. júl. 17. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!