Ismertek olyan gyereket aki meg nincs 2 eves (1 honap mulva tolti), es mar szinte 3 mondokat ismer azon a szinten hogy a sor utolso szavat o mondja?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Masodiknak szanom, most talaltam ra, erre en is valaszoltam! Erre a kerdesre gondoltal?
Az en 2 eves kisfiam alig mond par szot, es csak babanyelven beszelget, igy szamomra ha egy fiatalabb vagy hasonlo koru gyermek mar beszel, mondokazik, az nagyon ugyes, de normalis dolog. A fiam mozgasban nagyon ugyes. Viszont egy-ket even belul ez nem fog szamitani, mert utolerik egymast fejlodesben. En hiaba mondokaznek vagy olvasnek neki, kiveszi a kezembol, helyere teszi, es inkabb autozni vagy setalni, motorozni hiv.
Kirakos jatekokban is nagyon ugyes, nagyon finom kezmozdulata van, tablagepen szinte barmit kirak, bekeres barmilyen meset (felugyelettel persze), de 4-6 darabos hagyomanyos kirakokat is osszeilleszt mar, a formakirakokat pedig mar csukott szemmel is eltalalna szerintem. :) A rokonsagban van egy ket honappal fiatalabb kislany, o mar szepen, mondatokban beszel, mindenki dicseri a csaladban, visztont csetlik-botlik, nincs olyan finom, ugyes kezmozgasa mint a fiamnak, megis mindenki szerint milyen okos, mert beszel, a fiamra pedig semmit nem mondanak, sot neha megjegyzik hogy meg nem beszel. Rosszul esik picit persze, de igyekszem nem rosszul reagalni, mert en jol tudom, hogy a mozgasban es logikai jatekokban egy kis zseni, es egy-ket even belul mar ugysem lesz semmi egetvero kulonbseg a ket gyermek kozott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!