Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerekes anyukák, szoktatok...

Kisgyerekes anyukák, szoktatok nagybevásárlást tartani havonta?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy havi nagybevásárlás Auchanban, Tescóban, Spar, Aldi, Lidl és társai. Ilyenkor mennyit költötök? Szerintetek, ebből felmérhetö egy család anyagi helyzete?

Csak mert mi tegnap voltunk bevásárolni a 1,5 éves lányunkkal. Összefutottunk a pénztárnál a volt osztálytársammal, aki látta, hogy mennyit fizettünk. Aztán megjegyezte, hogy milyen jól megy nekünk stb.

Tényleg ekkora luxus egy havi nagybevásárlás?

2014. júl. 12. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi nem szoktunk. Minden másnap elsétálok a legkisebbekkel a piacra, szinte minden nap beugrunk a Lidl-be. Így mindig minden frissen van, és eleget sétálunk is. A Lidl mellett van egy bolt ahol olcsón lehet tisztítószereket venni. Azokat nem egyszerre vesszük, hanem mindig csak azt ami éppen kell, mikor amúgy is arra járunk.
2014. júl. 12. 23:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha közel van bevásárlási lehetőség, akkor ez jó megoldás. De nálunk fél óra sétatávolságon belül egy méregdrága bolt van, Lidl és társai a város túlsó végén. Piac hetente 2 nap van, abból is inkább a szombat, amikor több az áru. Így marad a Tesco+piac szombat hajnalonta nekem.
2014. júl. 13. 07:38
 13/15 anonim ***** válasza:

havonta csak drogériába megyek ,amugy minden nap megyek,tesco vagy a spárba tejért,estleg felvágotért ,de nem

lehet igy lemérni hogy kinek mennyire jol megy .

2014. júl. 13. 08:13
 14/15 anonim ***** válasza:

én el szoktam menni fizu után ,és csinálok egy nagybevásárlást.ilyenkor megveszem a tartós cuccokat,húst,tejterméket két hétre,tisztasági cuccokat

olyan 30 körül szoktam költeni

valamennyire le lehet szűrni az anyagi helyzetet ebből,de nem mérvadó

igazából szerintem a vásárolt termékek minőségéből lehet leszűrni szerintem

2014. júl. 16. 14:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Én hetente 1x járok, igaz szerencsére közel vannak a boltok. Ezen kívül 1-2 naponta járok még napi dolgokat megvenni.
2014. júl. 24. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!