20 éves vagyok és terhes. Eddig a szüleimmel éltem most átköltöztem a barátomhoz. Hogyan fogom megszokni?
anya kicsi lánya voltam mindig is. reggeli az asztalon várt netezem, barátnőztem shoppingoltam ilyesmi. Egyetemista vagyok. 1 évet még rendesen befogok járni az egyetemre utánna levelező tagozat.
Annyira féllek hogy hogyan fogom megszokni hogy páromnak reggelit készítteni, hogyan fogok mindent egyedül takaríttani eddig anyával ketten szoktuk, főzni se nemnagyon tudok még. Párom előttem már volt házas és a volt felesége ilyen téren nagyon ügyes volt én nemakarok bénázni
FUrák a gondjaid, nekem ebben a helyzetben nem az lenne a legnagyobb problémám hogy hogy fogok reggelit csinálni meg takarítani, hanem az, hogy hogyan fogok kijönni a barátommal akivel még nem éltem együtt, ráadásul úgy, hogy ott lesz egy újszülött, ami még a bejáratottabb kapcsolatokat is próbára teszi.
Miből fogtok élni, ha te nem dolgozol, hogy végzed el az egyetemet stb.
Nem értem a párod is gyerek, aki nem tud magának reggelit csinálni, meg rendet tartani maga körül? Vagy cselédnek mész mellé?
Egyébként meg táncsak nem nagy kihívás ketten összepakolni, takarítani egy receptből meg valami ehetőt főzni, senki nem halt még éhen szerintem, meg nem fulladt bele a koszba, mert nem tud főzni/takarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!