Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nektek mindig van kedvetek...

Nektek mindig van kedvetek leülni játszani a gyereketekkel?

Figyelt kérdés
Amikor terhes voltam mindig elképzeltem mennyi mindent fogok vele játszani,most,hogy már 3 elmúlt és hív játszani ezt azt nincs mindig kedvem sőt néha el is hajtom,hogy nem érek rá. Hozzà teszem van egy pàr hónapos tesó is és néha olyan fàradt vagyok,hogy alig vàrom az estét,hogy aludjanak.
2014. júl. 11. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Nem gonoszkodásból írom de én pont ezért vagyok annak a híve, hogy minimum legyen a nagyobbik már iskolás mire jön a kistesó mert akkor nincs az hogy nincs erőm rá mikor a legnagyobb odafigyelést igényli! A kisfiam 2 éves múlt! Pont annyi energiám van ami rá elég! Mégegy bébi kifárasztana! De egyébként ha ennyi kimerítenek ott van az apuka vagy esetleg nagyszülők! Néha napján kérd meg őket hogy vigyék ki a nagyobbikat a játszóra vagy épp sétálni míg te szundizol a kicsivel!! :)
2014. júl. 11. 21:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Persze viszik mindenhova a nagyik is,az apja is,sőt én is csinâlok vele külön progikat. De konkrétan leülni és jàtszani vele szerepjàtèkosat stb-ket nincs kedvem,fàrasztanak.
2014. júl. 11. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egy gyerek van,de mégis sokszor érzem ezt.Mostanában már jobb,tanulgat puzzlet rakni,társasozni,színezünk,rajzolunk,de ez a szerepjátékozás valahogy nekem nem a világom...
2014. júl. 11. 21:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem pont az iskolàskorban igényelnek nagyobb figyelmet, tanulni velük,leckét kikérdezni stb.
2014. júl. 11. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem mindig van. Nalunk 2,5 es fel evesek a gyerekek. Mondjuk nekem nincs lelkiismeretfurdalasom, nagyon sokat jatszunk, torodunk veluk, de egy csomo mindent el kell intezni is, neki is meg kell tanulnia egyedul is jatszania,

Lelkiismeretfurdalasom akkor van, amikor raerek, megyek is, de unom (annyira autobolond, hogy total lenullaz vele, plusz allandoan agyalnom kell, hogy hogyan vegyem ra mas fele jatekra, ami tetszik is neki).

(A faradtsagot ismerem, en mar zombi vagyok delutanra, a nagy nappal merit le a vegelathatatlan hisztijeivel -dackorszak a javabol- a kicsi meg ejjel minimum 4szer kel, ugyhogy soha nincs pihenes... Egy kezemen meg tudom szamolni hany olyan alkalom volt fel ev alatt, hogy egyszerre aludtak volna napkozben tobb, mint 10 percet).

2014. júl. 11. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Ilyen téren persze! De akkor is míg ő iskolába van máris csak egy gyerkőc csüng az ember nyakán! :)
2014. júl. 11. 21:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent engem pont a szerepjatekok dobnak fel, az autotologatas/guritas/automosas/tankolas keszit ki. Szoval pontosabban az automentes szerepjatekok :D
2014. júl. 11. 21:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen pontosan erről beszélek. Pedig én annyira szerettem játszani gyerekkoromban. Most meg unom és fáraszt. Színezni szeretek meg gyúrmàzni néha. Lassan màr mindenre kiterjeszti a fantàziálást pl anya most ne menj a konyhába mert le van zàrva az út,jó màr mehetsz vagy szuperhősök vagyunk és titkos küldetésen vagyunk stb :-) mellette a picit altatni napi 2-3x még. Plussz hàzimunka,főzés és akkor még levegőzés,ügyintézés,bevàsàrlàs. Szóval K.O. leszek estére és néha elhajtom hogy nincs időm vele jàtszani pedig csak kedvem nincs.
2014. júl. 11. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem. Nekem viszont az a jó, hogy nagyon kicsi a korkülönbség (egyáltalán nem osztom az egyik előző válaszoló véleményét, hogy a nagyobb legyen iskolás, az pont rosszabb), így nagyon sokszor eljátszanak együtt. A szerepjátékokban béna vagyok, ők meg egész nap történeteket játszanak. Egyszer a nagyobb próbált velem játszani, de ő unta meg előbb, mert olyan béna voltam.

Mivel nagyon jól együtt eljátszanak, így nincs lelkiismeret furdalásom, hiszen szinte nincs is olyan, hogy unatkoznának. Nekem meg marad az a játék, amit én is élvezek, pl. társasozás.

2014. júl. 11. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!