Van kedvetek tippelni, mennyi idős lehet?
Figyelt kérdés
kislányom van.-Szoba és ágytiszta.-Összetett mondatokban beszél.-Beszéde mások számára is érthető,tiszta.(Egész nap be nem áll a szája:D)-színek,amiket ismer:fehér,piros,kék,zöld,citromsárga,narancssárga,barna,fekete,rózsaszín,lila(meg tudja azt is különböztetni,h világos és sötét színű-e valami),-tudja melyik a jobb és bal keze,-megszámol dolgokat 15-ig,elszámolni 30-ig tud.-napocskát,tehát kört tud rajzolni,-festeni tud vonalon belül,ceruzával még nem,-kis segítséggel öltözködik,-imád szerepjátékozni és ő is talál ki ilyen játékokat,-mászókázik,kicsit tudja hajtani a hintát,-ismeri a kisebb nagyobb fogalmát,-triciklizni tud.2014. febr. 12. 14:38
3/19 anonim válasza:
Ovis, 3 éves körül (az én lányom még pici, de anyumnak volt rólam naplója, én itt körül tudtam ilyeneket, szóval bocsi, ha hülyeséget írok...).
5/19 anonim válasza:
Szia! Az én 3,5 éves lányom szintén ezeket is tudja.A bal és jobb kéz még nem megy:)Szerintem 3,5 éves.
7/19 anonim válasza:
Nekem 4éves lányom van, és hozzá viszonyítva szerintem a tied még kisebb, kb 2,5 évesre tippelem. Az én lányom kb ekkor tudta ezeket.
8/19 anonim válasza:
4 éves a fiam, ennél azért jóval többet tud (teljesen egyedül öltözik, 2 keréken biciklizik 1 éve, jóval több színt ismer, kb 1 éve hintát löki), emiatt 2,5- max 3 évesnek gondolnám :)
10/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok!köszönöm a válaszokat.Nem dicsekvésből írtam ki a kérdést:D,csak a kezembe került a kiskönyve és elolvasgattam a státuszvizsgálatos szempontokat.És 4-5 évesnél volt olyan,amit ő már rég csinál és nem értettem a dolgot,gondoltam,h biztos nem ő ilyen "ügyes",mert akkor már ugye zseni lenne.:D Akkor ezek a szempontok tényleg csak arra valók,hogy addigra már meg kell tudnia csinálni:)Amúgy 2 és fél éves.
2014. febr. 12. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!