Van kedvetek tippelni, mennyi idős lehet?
Figyelt kérdés
kislányom van.-Szoba és ágytiszta.-Összetett mondatokban beszél.-Beszéde mások számára is érthető,tiszta.(Egész nap be nem áll a szája:D)-színek,amiket ismer:fehér,piros,kék,zöld,citromsárga,narancssárga,barna,fekete,rózsaszín,lila(meg tudja azt is különböztetni,h világos és sötét színű-e valami),-tudja melyik a jobb és bal keze,-megszámol dolgokat 15-ig,elszámolni 30-ig tud.-napocskát,tehát kört tud rajzolni,-festeni tud vonalon belül,ceruzával még nem,-kis segítséggel öltözködik,-imád szerepjátékozni és ő is talál ki ilyen játékokat,-mászókázik,kicsit tudja hajtani a hintát,-ismeri a kisebb nagyobb fogalmát,-triciklizni tud.2014. febr. 12. 14:38
11/19 A kérdező kommentje:
Kedves 2es!Te mindig nagyon vicces vagy:)
2014. febr. 12. 15:26
12/19 anonim válasza:
#4 vagyok, és eltaláltam jeeee :D
13/19 anonim válasza:
9. vagyok, én is eltaláltam. Nem dicsekvésből írom én sem, de a gyerekeimből indultam ki. A kicsi most ekkora, így könnyű volt, a nagy pedig később is a legokosabb gyerekek közt volt. Szóval, csak így tovább! :) (Na ezért biztos mindjárt kapok pirosat.:))
14/19 anonim válasza:
8 vagyok :)
énis eltaláltam, mondjuk jól le is lettem pontozva :P
státusz feladatok nekem is furcsák, de ez van :) egyébként 3-3,5 éves korban akkora változáson mennek keresztül, annyira önállóak lesznek hirtelen, hogy hihetetlen :)
15/19 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöldet nyomtam,még a kedves 2esnek is :D
2014. febr. 12. 15:58
16/19 anonim válasza:
Én az 5. válaszoló vagyok.Nekem 2 nyelvű a kislányom.Én olvastam arról , hogy miket kell tudnia nincs lemaradva semmiben.A te lánykád akkor nagyon ügyes.
17/19 anonim válasza:
A 30ig elszámoláson kívül azt mondanám 2-2,5 éves,legalábbis az én kisfiam nem tud 30ig elszámolni,de azon kívül mindent tud amit leírtál,csak ő még cica és ember fejet is rajzol,egyedül eszik és öltözik.az ágytisztaságon kívül 2 évesen is tudta,tehát 2-2,5.
18/19 anonim válasza:
ja már látom leírtad a korát na akkor eltaláltam
19/19 anonim válasza:
Na, mondtam, nem bírták ki, hogy le ne pontozzanak. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!