Lepkefogó elefánttal mennyire vagytok megelégedve?
Ilyenre gondoltam kedves válaszoló!:-) Biztos kisgyerekes anyuka vagy, csak olvastad a kérdést, de azt se tudod, miről van szó! De azért köszönöm a hozzászólásod okostojás!
Jópofa játék lenne, de vadonatúj, erős elemekkel fújja kb. fél óráig rendesen, utána alig.
Nem érdemes bele venni az elemeket, adapteres megoldáson érdemes elgondolkozni.
Én megbántam, hogy megvettem.
Nekunk is van ilyen elefantuk es ahogy a masodik valaszado irta mi duracell ujratoltos aksikat teszunk bele. Ejszaka tellnek az aksik es igy teljesen jo.
Amugy eredetileg az aksikat egy autoversenyzo jatekhoz vettuk mert ezzel egesz nap jatszik a kisfiam es nem lehetett birni elemekkel.. Tisztara meg van erte orulve. Szerencsere kiderult az elefanthoz is ugyan ilyen meretu elem kell. Igy jo hozza.
Az elefantal akkor szokott inkabb jatszani a kisfiam ha vendeg gyerekek vagy kisbratok jonnek latogatoba. Olyankor gyakran elokerul.
Igaz mi kulfoldon elunk de a duracell aksi toltot 4 toltheto elemel vettuk atszamitva 4ezer forintert. Es nemcska az elefanthoz jo. Erdemes elgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!