Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Utazhatunk Horvatorszagba...

Utazhatunk Horvatorszagba kozel 4 eves gyerekkel, ha nem kapott Hepatitis A elleni oltast es mi sem?

Figyelt kérdés
Jovo het vegen lenne esedekes az utazas, ami nem volt tervben egeszen mostanaig. Sajnos mar keso lenne bevenni az oltast. Szerintetek el lehet utazni vagy inkabb maradjunk itthon?
2014. júl. 6. 00:46
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Én nem utaznék...de mindenki magának dönti el. beszélj egy orvossal.
2014. júl. 6. 06:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Mióta kell oltás Horvátországba???
2014. júl. 6. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez valami új dolog? Még sosem hallottam, hogy Horvátországba oltás kéne...

Mi 2 éve, 9 hónapos babával utaztunk, Hepatitis A oltás nélkül. Sőt! Utazás előtt beszéltem a gyerekorvossal, hogy miket vigyünk, mire figyeljünk. Egy szóval nem mondta, hogy oltás kéne.

2014. júl. 6. 11:43
 4/5 A kérdező kommentje:

csak azert gondoltam, hogy kulfold.

Egyszer azt mondta a gyerekorvos, hogy csak akkor adjuk be ha kulfoldre mennenk.

2014. júl. 6. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan utazzatok. Jó pihenést! :)

3-as voltam.

2014. júl. 6. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!