Kell neki útlevél ha horvátországba akarunk menni? 5éves
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 09:31
1/10 anonim válasza:
Igen, mert még nem EU tagok, így a határom kell az útlevél. Plusz a napokban hallottam, hogy (bár az asszem az osztrák határon ) újra ellenőriznek doksikat . Szerintem az a tuti, ha csináltattok egyet neki, abból baj nem lesz és hamar megvan.
2/10 anonim válasza:
Igen, kell neki.
De nem azért, mert nem EU tagállam Horvátország (tényleg nem az - ellenben van különmegállapodása MO-al, hogy személyi igazolvánnyal át lehet lépni a határt), hanem mert nincs új típusú kártyás személyi igazolványa a gyereknek.
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. jún. 9. 10:25
4/10 anonim válasza:
van különmegállapodása MO-al, hogy személyi igazolvánnyal át lehet lépni a határt)
Ezt nem is tudtam:)
Akkor viszont személyit is csináltathattok a gyereknek,és az ingyen van.
5/10 anonim válasza:
Személyit 14 év alatt tudtommal nem csinálnak....de lehet hogy régen volt ez így. Nos igen személyi hiányában mondtam, hogy kell útlevél...ezt lehagytam. Első voltam.
6/10 anonim válasza:
Megint első. Javítom magam:
7/10 anonim válasza:
De csinálnak.Akár újszülöttnek is:)
8/10 anonim válasza:
Személyi igazolvány is elég neki, nem muszáj útlevelet csináltatni. Horvátországba mi mindig személyivel megyünk (kivéve, ha Bosznián keresztül mentek, mert akkor kell útlevél.)
9/10 anonim válasza:
elég neki a személyi is, mi a lányomnak tavaly nyáron csináltattuk, 14 hós volt. Ingyenes, és egy hét alatt kész van.
10/10 anonim válasza:
Még az ideiglenes személyi is elég, én tavaly azzal mentem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!