Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Voltal mar kicsi gyermekkel a...

Voltal mar kicsi gyermekkel a Hungaroringen? Mennel? Mennyivel halkabbak iden az autok a helyszinen? Mekkora gyerekkel mennel ki? Milyen jegyet kell nekik venni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 20:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mi sajnos az iden nem megyunk de tavaly voltunk a kisfiammal. Akkor volt 3 es fel eves. Nallunk mukodott a fulvedo mindig. Mi silverstone-on (Anglia) voltunk a forma 1-en.

Kisfiam autoverseny rajongo mar masfel eves kora ota. Rengeteg autoversenyen voltunk. 2 het mulva megyunk 3 napra a classic versenyre szinten silverston-ra. Tavaly voltunk egy nagyon hires versenyato talakozon szinten 3 napot. Mi hotelbe szoktunk megszallni. Megszamolhatatlan forma 2-es versenyen (ezek is nagyon hangosak) vettunk reszt mar masfel eves kora ota. Ferjemmel egyfolytaban autoversenyre jarnak. Kisfiamat az sem zavarta amikor mellette elinditottak egy eleg hangos versenyautot. Pedig bevallom en nagyot ugrottam. Ez gyerektol is fugg. Kisfiamat nem zavarja a zaj. Imadja. Ez a hobbija. Le nem veszi a szemet a versenyrol es el nem mozdulna. :) Egy 20 perces rajfilmet nem nez vegig de a 3 oras forma 1-et a TV-be tatot szajjal nezi. :) De el tudom kepzelni azt a kisgyereket aki nem szereti a zajt, nincs hozzaszokva ehez az nagyon megijed szerintem meg fulvedovel is.

2014. júl. 8. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!