3 eves kisfiam miert ult fel alvas kozben?
Az én lányom is felül álmában. Már 4 éves,de nála is előfordult már 2,5-3 évesen is. Csak felül,nem csinál semmit,olyankor megfogom és lefektetem,bár kicsit erősebben kell ,nem dől el csak úgy,de olyankor tudom,hogy nincs magánál,alszik.
Elég ijesztő tud lenni először,mikor mentem mosdóba éjszaka,és benézek a szobába,látom hogy ott ül mozdulatlanul...én már megszoktam,nálunk nem rosszabbodott a helyzet,felül és kész.
Nem lehet, hogy csak nagyon elfáradt aznap vmi. miatt??
Én hat évesen (első osztályos voltam) első héten nagyon elfáradtam és jelentkeztem álmomban, és a tanárnő nevét hajtogattam.
Azóta is sokszor ültem fel, álltam fel, beszéltem álmomban. Anyukám egyszer mesélte, (ők még fent voltak )amikor kimentem a nappaliba, felmásztam az asztalra, és kinéztem az ablakon, picit beütöttem a homlokom, aztán lemásztam, vissza mentem a szobámba, és aludtam tovább. Szóval tisztában voltam azzal, hogy mi hol van, mert ha nem lettem volna a nappaliba sem jutok le csonttörés nélkül :)
Másik eset amikor franciául beszéltem álmomban... az se semmi.
Ne aggódj a fiad miatt, szerintem csak kimerült. Esetleg ha legközelebb mentek orvoshoz kérdezz rá. :) Mászkálás nélküli, nyugadalmas szép estét kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!