Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 eves kisfiam miert ult fel...

3 eves kisfiam miert ult fel alvas kozben?

Figyelt kérdés
szombaton lesz 3 eves.eddig sosem csinalt ilyet.este 9kor elaludt es mar most viszont ma 3szor ult fel ugy hogy aludt.lehet alvajaro lesz?eddig sosem volt ilyen
2014. júl. 4. 01:16
 1/8 anonim válasza:
Hát én nemtudom de azt viszont tudom az alvajárás eggybetegség de remélem nem az a kisfiad!!!! Mert az én keresztapám az :/
2014. júl. 4. 01:31
 2/8 A kérdező kommentje:
most tapasztaltam nala eloszor.csak furcsa hogy este 9ota mar 3szor felult ugy hogy aludt
2014. júl. 4. 01:34
 3/8 anonim válasza:
Szerintem ha mentek, érdemes megkérdezni a gyerekorvost, mit gondol erről. Meg persze meg kell várni, hogy máskor is ismétlődik-e ez.
2014. júl. 4. 01:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak felül, mást nem csinál? Nem sír, kiabál, kapalozik? Akkor eselyes, hogy nem alszik melyen es álmában csinál valamit, amihez ülni kell,
2014. júl. 4. 05:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom is felül álmában. Már 4 éves,de nála is előfordult már 2,5-3 évesen is. Csak felül,nem csinál semmit,olyankor megfogom és lefektetem,bár kicsit erősebben kell ,nem dől el csak úgy,de olyankor tudom,hogy nincs magánál,alszik.

Elég ijesztő tud lenni először,mikor mentem mosdóba éjszaka,és benézek a szobába,látom hogy ott ül mozdulatlanul...én már megszoktam,nálunk nem rosszabbodott a helyzet,felül és kész.

2014. júl. 4. 05:54
 6/8 anonim ***** válasza:
én gyerekként kb. 16 éves koromig, rendszeresen felültem álmomban, volt, hogy a villanyt is felkapcsoltam, ugy ültem törökülésben az ágyon. késöbb már fel is keltem az ágybol, sokszor nyitott szemmel aludtam és csak a butorok álltitottak meg, na akkor ébredtem fel, mikor neki mentem valaminek. de például a kollégiumban álmomban el kezdtem rángatni a felettem alvot, kimentem a folyosora stb. soha nem vittek sehova a szüleim, azt mondták majd kinövöm. most 30 éves vagyok, nagyon ritkán "indulok" el az éjszakába, legtöbbször csak beszélek, és nyitott szemmel alszok. (férjemnek elöször elég félelmetes volt ez, mára már megszokta)
2014. júl. 4. 06:24
 7/8 A kérdező kommentje:
este kb 6szor ult fel ugy hogy aludt.nagyon ijeszto volt mert eddig nem csinalt ilyet.o csak felult,nem sirt,nem kapalozott.egyszer meg mondta is hogy anya.pedig aludt.amugy bezartam a szoba ajtot ha megis almaba jarkalna akkor ne tudjon lemenni(emeleten alszunk)feltem hogy akkor leesne a lepcsorol.arra gondoltam hogy lehet a ferjemmel a megromlott kapcsolat miatt lehet.ez lehetseges?mostanaban ne vagyunk meg valami jol nem veszekszunk inkabb nem szolunk egymashoz.
2014. júl. 4. 09:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy csak nagyon elfáradt aznap vmi. miatt??

Én hat évesen (első osztályos voltam) első héten nagyon elfáradtam és jelentkeztem álmomban, és a tanárnő nevét hajtogattam.

Azóta is sokszor ültem fel, álltam fel, beszéltem álmomban. Anyukám egyszer mesélte, (ők még fent voltak )amikor kimentem a nappaliba, felmásztam az asztalra, és kinéztem az ablakon, picit beütöttem a homlokom, aztán lemásztam, vissza mentem a szobámba, és aludtam tovább. Szóval tisztában voltam azzal, hogy mi hol van, mert ha nem lettem volna a nappaliba sem jutok le csonttörés nélkül :)

Másik eset amikor franciául beszéltem álmomban... az se semmi.

Ne aggódj a fiad miatt, szerintem csak kimerült. Esetleg ha legközelebb mentek orvoshoz kérdezz rá. :) Mászkálás nélküli, nyugadalmas szép estét kívánok! :)

2014. júl. 6. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!