Hogyan készül az ovis paradicsomleves?
Sziasztok!
Ti hogy készítitek a paradicsomlevest ovis gyermeketeknek? Én mindig megkapom, hogy nem olyan, mint az oviban. Aki tudja a tuti receptet (vagy legalább egy olyat, amit, szívesen megeszik a gyermeke) leírná nekem.
Előre is köszönöm
én pont tegnap csináltam és a 4 éves óvodás fiam azt mondta hogy olyan mint az ovis..ja és a levest extrán utáló férjem is 2(!!)tányérral bepuszilt belőlle!
Szóval kis kókuszzsíron(sima olajon is jó csak én már azt nemigen használok) rántást csináltam majd felöntöttem házi paradicsomlével de az nem volt valami sok így egy kis konzerv sűrített paradicsomot is tettem hozzá majd felengettem vízzel beledobtam egy újhagymát meg egy zellernek a szárát(nem fontos egy egész gumó)só,bors,cukor majd mikor rottyant egyet beledobtam a betűtésztát azzal is egy kicsit forraltam és elzártam ,lefedtem így a tészta is bepuhult!
A zeller a titok nyitja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!