1-2,5 éves gyermekednek van (volt) triciklije? Mennyire hasznos vagy épp felesleges befektetés?
Figyelt kérdés
Akinek van, milyet vett?2014. jún. 26. 14:27
11/13 anonim válasza:
mi nem vettünk neki, kismotort kapott egy éves szülinapra, amit először tologatott, majd megtanult vele motorozni. őszre 2 éves szülinapjára kap futóbiciklit, mert a játszóházba teljesen megigézte.
Aztán majd szépen lassan belejön..
hallottam olyat, akiknél nagyon bevált, én nem érzem/látom szükségét a saját gyerekemnél.
12/13 anonim válasza:
Játszótéren először próbáld ki más gyerekek járgányait melyik válik be neki... az enyém például hiába kapott motort nem kell neki, viszont a triciklit szereti. Még 13 hónapos korában megkapta, tulajdonképpen babakocsinak használtam mert ezt lent tudtam hagyni az udvarom, míg a babakocsit a másodikról gyalog kellett volna levinnem mert nincs lift. Nekem bevált, de nem tudom a te gyereked mit szeretne. Itt a környéken sokan babakocsinak használják pont emiatt amit írtam.
13/13 anonim válasza:
kapott a kislányom 1 éves szülinapjára egyett de nem szerete
kismotor,és 1 éve van futobiciklit imádja.számomra fölösleges volt.a tricikli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!