Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik esetben jutna tobb...

Melyik esetben jutna tobb ido/figyelem a gyerekekre? Alabb lent.

Figyelt kérdés
Elso esetben ket gyerek van 2-3 ev korkuvel, tegyuk fel mar ovis koruak, nekem 8 oras munkam van, ok oviban 6:30-17:00 es utana csak veluk es a ferjemmel lennek, hetevgen is csak veluk, haztartas minimalis, fozni nem fozunk. Vagy harom gyerek, foallasu anyasaggal, 8-12ig ovi,suli, delutan talan alszanak kicsit vagy nem, mellette neha alkalmi munka, illetve napi par oras munkavegzes, neha este is, ossze-vissza. Nyilvan masodik esetben rosszabban a munkavegzesi korulmenyek es keves a penz stb, de igazabol az is erdekelne, hogy ami plusz idot nyerunk a gyerekekkel hogy delben mar itthon vannak, elveszi-e az elonyet azzzal, hoyg nem ketto, hanem 3 kozott kell megosztani az idot. Melyik esetben jutna tehat tobb ido a gyerekekre, normal munkarendben de csak ket gyerek kozt megosztva a szabadidot, vagy fel napos munkarendben, de ott 3 gyerek mozott elosztva az idot.
2014. jún. 25. 16:34
 1/9 anonim ***** válasza:

most a matek részére vagy kíváncsi?

mondjuk 8kor fekszenek.

5-8-ig 3 óra, osztva 2= 1,5

12-8-ig 8-2 óra alvás az 6/3= 2

de most komolyan, egyrészt nyilván ha nem dolgozol, több idő jut rájuk, másrészt 3 gyerekre nem jut úgy idő 24 óra alatt sem mint 2-re, mert egyik pici, fiziológiai szükségleteit kell kiszolgálni, a másik nagy, neki érzelmi segítség kell, plusz le kell vele ülni tanulni.

a középső meg mindig úgy érzi, hogy vele nincs eleget foglalkozva mert középső :D

szerintem ne erről közelítsd meg. inkább anyagilag, biztos elég-e a férjed jövedelme, biztos találsz-e olyan munkát ami csak napi 2-3 óra és bármikor csinálhatod, ráadásul otthonról, biztos van elég energiád 3 gyerekre, stb :)

2014. jún. 25. 16:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Tehat akkor szerinted az elso eset a jobb a kerdes szempontjabol?
2014. jún. 25. 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:
na passz!én abban látom a csapdát hogy 3 gyerek mellett összevissza időben szeretnéd elvégezni a munkát.Vagy akkor csak délelőtt dolgozz amikor ők oviban-suliban vannak.3 gyerek mellett 6 órában dolgozva még jár a gyermeknevelési támogatás is.
2014. jún. 25. 17:02
 4/9 A kérdező kommentje:
6 ora munka 3 gyerek mellett akar tav akar mas modon csak akkor megvalosithato, ha nem hozom el a gyerekeket delben, tehat akkor mindegy lenne ha 8 ora lenne a munka, de ha igy lenne, logikus h 8 ora munka utan ket gyerekre tobb ido jut mint 3-ra
2014. jún. 25. 17:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, ha nem hozom el oket delben, mar csak du4 kor lehet ertuk menni...
2014. jún. 25. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem ezzel annyi a bajom hogy az iskolás gyerekem nem akar délben eljönni. Annyira jó foglalkozások és különórák vannak szuper tündér napközis tanár és barátnők akikkel még 5kor sem lehet szétrobbantani. Ezt kalkuláld bele a döntésbe...
2014. jún. 25. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:
3 gyerekem van és dolgozom is ,mellete kislányom van hogy ebéd után jön el ha kevesebb a munkám ha sok akkor ott alszik,a testvérei iskolások ők délután jönönek haza ,délután is jutt idő mindegyikre estig .hétvégén főzők is a családnak .
2014. jún. 26. 06:26
 8/9 anonim ***** válasza:
egy 3 ik gyerekkel nem nyersz plussz időt pláne úgy hogy te is meg ők is állandoan otthon vannak, sokkal több háztartási munka sokkal több hiszti, verekedés, sokkal több kiadás, azt meg hogy hogy nem fözöl egy 5 tagú családra ami 1 keresetből él nem is értem honnan szedted
2014. jún. 27. 01:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Úgy tudom ha főállású anya vagy nem adhatod oviba őket. Javítsatok ki ha nem így van.
2014. aug. 8. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!