4 éves gyermeked fiu vagy lány? Hány kg és hány cm hosszu? étvágya milyen?
nem bántásnak vettem, csak így leírva olyan hülyeség is, mert minden gyereknek más a testfelépítése. most megnéztem a bmi-jét, ha 1,5 kilóval kevesebb lenne akkor sovány lenne.
a te fiad adataira meg azt írják, hogy kórosan sovány :O
Májusban volt 4 éves a fiam,108 cm és 17 kg!
Nem válogat csak ritkán,tényleg szinte mindent megeszik,a mennyiség az változó hol engem is túllép hol meg csak fél tányér kaja!Szerencsére a fött ételeket részesíti előnyben!
118 cm és 21 kg színizom(!) a fiam (31-es lába van...), arányos, formás, iszonyat fizikai erővel. Az édességeket nem szereti, egyébként rettentő nagyevő.
A lányom 4 évesen 103 cm volt és asszem 15 kiló, kecses és törékeny, jó étvágyú, nem válogatós.
Az én kisfiam májusba volt 5 éves.Pont a hétvégén mértük.118 centi és 17,5 kiló.Magas vékonyka.
Nagyon válogatos,de mióta járunk úszni 2 hete egyre többet eszik.
Ő szinte csak vajas felvágottas kenyeret enne ha tehetné.
Nem igazán eszi a főtt ételt.A rántott húst az szereti meg a rizst.
Most hogy járunk úszni minden nap adok is neki rántott húst.Úszás után rengeteget tud enni.
Az édességeket sem igazán szereti.A sütiket egyáltalán nem eszi meg.A szülinapi tortájából is csak egy falatot evett,a gumicukrot ette le a tetejéről. :)A csokikat sem szeret.Amit nagyon szeret az a fánk.Na azt minden mennyiségbe :)
Max 10 féle főtt étel van amit szívesen megeszik.
Tejbegríz
Bolognai
Paradicsomos húsgombóc
Sóskamártás kuszkusszal és rántotthússal
Paradicsom leves
Húsleves
Tejszínes csirkemell
Sajtos tejfölös tészta
Krumpli főzelék fasírttal
Krumplis tészta ,de ezt az utolsót mostanába már csak eszegeti.Nem eszi már úgy meg mint régebben.
Szerencsére az almát és a banánt szereti.
Almát minden nap adok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!