Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lányom elkezdett visszadumálni...

Lányom elkezdett visszadumálni. Ez életkori sajátosság? éves hogy kezeljem? Mert néha meg tudnám csapkodni persze képletesen . Hogy kezeljem menjek bele a vitába vagy hagyjam szo nélkül? Két honap és 4 éves

Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 12:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
A kèrdèsre válaszoljatok. :)
2014. jún. 24. 12:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Feleselésre valamilyen büntetést találj ki (nasi, mesenézés megvonása, ilyesmi). Amit az első írt, az borzasztó, nem tudom mi tetszik benne. Elmebeteg ötlet.
2014. jún. 24. 12:52
 13/17 A kérdező kommentje:
nem csaptam se szájon se sehogy csak szeretném megfelelöen kezelni a helyzetet
2014. jún. 24. 13:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát az amit az első írt nagyon nem megfelelő és szényen ha neked ez még tetszik is. Én tuti bünti sarokba állítanám ahány éves annyi percre előtte max 3× figyelmeztettném. Vagy nincs játszóteretés vagy nincs nasi stb..
2014. jún. 24. 14:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Szégyen..... légy kreatîv biztos van olyan amit a gyerek szeret és ha nem kapja meg vagy nem lehet akkor elgobdolkodik és váltosztat de ez sem az egyik napról a máaikra megy.
2014. jún. 24. 14:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyèbkènt mondhatnám azt is örülj,hogy kèpes ilyenre a gyereked.Tudod hàny szülö örülne ha ilyen szinten állna verbálisan a gyereke?
2023. aug. 20. 23:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Elözö vagyok,pont ugyanennyi a fiam ès ezt csinàlja,vita ,alkudozâs,cáfolàs,beleszolàs
2023. aug. 20. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!