Hogy néz kis egy napotok 1 gyerekkel? (az ékezetek hianya miat elore is elnézést kérek, amim van, azt hasznaltam)
Figyelt kérdés
Elsosorban olyan anyukak, apukak valasziara lennék kivancsi, akiknek csak egy gyermekük van, otthon! Tehat aki nem jar bölcsibe vagy oviba, az egesz napot együtt töltik szinte. Sok ilyen jellegu kérdés van mar fent, tudom, de szinte mindenhol vagy bölcsibe van a gyerek, vagy lefoglalja a teso amig a szülonek dolga van, eljatszanak együtt, vagy a masik szülo hamar hazaér és atveszi a teendoket, stb. Kivancsi lennék, milyen egy napotok mindezek nélkül, valamit arra is, hogy akkor milyen, ha mindkét szülo otthon van (pl.: szabadnapos, hétvége)
Egyedulallo szulok valaszait is varom, tovabba azokét, akiknek szinte semmi segitsege nincs a gyerek mellett (pl.: nagyszulok)
2014. jún. 23. 10:45
11/11 anonim válasza:
4-es vagyok: Látom mindenki írta a főzést. Azt én is szoktam, de csak miután a gyerek este elaludt, azért maradt ki:) fél8kor nekiállok és akkor max. 1 óra ha bonyolultabb, meg apával sokszor együtt főzünk mint program. Másnap szoktuk megenni délben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!