Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehetnek ezek a pöttyök...

Lehetnek ezek a pöttyök attól, hogy szinte minden reggelre pisis lesz a kisfiam?

Figyelt kérdés
2 éves. Nappal már úgy ahogy szobatiszta (még vannak balesetek),de éjszakára meg kell a pelus,viszont nagyon sokat iszik,ezért sokat is pisil. Ma vettem észre,hogy alul a kis háta és az egyik combja is ilyen pöttyös,ahol általában átázik reggelre. Már próbáltunk többféle pelust,méretet,de szinte mindig pisis lesz. Mivel kenjem be neki?
2014. jún. 21. 20:35
 1/4 A kérdező kommentje:

Bocsi:

[link]

2014. jún. 21. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet attól. Próbálj meg jó minőségű pelust használni és hagyd szellőzni a bőrét. Ha teheted egy pár napig nappalra hagyd szabadon. Nekem a Gabi és Sudo mulasztotta el ha volt pelenkakiütése.
2014. jún. 21. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:

persze, hogy lehet. ha jól látom műanyag a pelus teteje, cseréljétek le, már ettől is lehet, nem tud szellőzni a bőre ott.

este kevesebb folyadékot adj neki és ha nincs más, cserélj éjjel is pelust. nem jó, ha egész éjjel marja ki a pisi a bőrét, be is gombásodhat

2014. jún. 21. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Most épp Liberot használunk,eddig pampers volt. Csak ezeket variáltam,de a Liberot jobbnak tűnik. Bekentem neki sudoval,remélem javul.
2014. jún. 22. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!