Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Keveset evő, vékony három...

Keveset evő, vékony három évesnek milyen vitaminfélét vagy probiotikumot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nem eszik húst sajnos, tejallergiás is. Gyümölcsöt eszik sokat, zöldséget nem. Egy kis étvágynövelő kéne, vasa határértéken van. Védőnő mondta, hogy adjak valamit, de hogy mit, az nem jutott eszébe (!)
2014. jún. 20. 22:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szia, mi hasonló helyzetben vagyunk. Kb ekkora a lányom, bár majdnem 14 kiló, de én nagyon soványnak látom (és nem csak én). Alig eszik meg pár féle ételt, hiába trükközök. Nekünk az orvos Robo Kid vastartalmú szirupot ajánlott, pont azért mert határérték volt a vasa, de nem annyira alacsony, hogy vastablettát kapjon. Tényleg nőtt tőle az étvágya.
2014. jún. 21. 10:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is a Flavon kid-et javasolnám- az állítólag nagyon jó!
2014. jún. 21. 12:30
 13/18 anonim ***** válasza:

1,4,6,7 vagyok :)

14kg abszolult nem kevés ehez a magassághoz.

Én fiam most volt 3 mint írtam és 15,5kg a 110cmhez és ő sem sovány.

2014. jún. 21. 12:42
 14/18 anonim ***** válasza:

én a Kids-re teszem a voksom!

Természetes alapanyag nem szintetikus,92 féle vitamin,nyomelem,ásványi anyag van benne!

na ettől tuti lesz étvágya!

90 szem 3500 ft!

2014. jún. 21. 14:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Bocsi, nalatok mennyi a vasertek? Nekem is azt mondtak hatarerteken van a fiamnal (pontosabban alacsony, de nem neztek minden parametert a verben, ezert igy nehez eldonteni szerintuk). O is kisetku (mindig is az volt), es gyakorlatilag december ota beteg, nem volt olyan, hogy egy teljes het minden galiba nelkul ment volna...

O 92 cm es 12 kilo, en ennek tok orulok, nem latom kevesnek, regen sokkal vkonyabb volt. (2,5 eves).

Mi vitacolant probaltunk honapokon at meg egy masik keszitmenyt, ee ezek nem hasznaltak.

2014. jún. 21. 22:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Nalunk

HGB 119 g/L (ref 136-177)

Haematokrit 0,337 l/l (ref 0,39-0,49)

MCV 78,2 fL (ref 80-101)

Koszi ha megirjatok, kivancsi lennek!

2014. jún. 21. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:
En ajanlom a Nutricia Nutridrink Multifibret, nallunk nagyon bevallt a kislanyomnak, nagyon finom, anno a gyerekorvos ajanlotta, rengeteg rodtot tartalmaz. 4 fele izben van
2014. jún. 22. 14:04
 18/18 anonim ***** válasza:
egyébként a magasságához a súlya pont jó. Szerintem semmilyen vitamin nem fog étvágyat hozni,ez nála inkább válogatás lehet,nálunk is ez volt. Magyarul elkényeztettük. Szerintem a Béres Actival Kid-et add neki,abban vas is van és minden más,ami kell a gyerekeknek. A legtöbb vitaminban sajna nincs vas.
2014. jún. 29. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!