Mikor bújt ki az utolsó 4 foga (17-20. tejfog) gyermekednek? Hosszú szünet volt a 16. fog után?
Figyelt kérdés
Kislányom 18 hónapos. 1 hónapja bújt ki a 16. foga. Tehát már csak a hátsó 4 rágófog hiányzik.
Azt olvastam, hogy ezek előtt általában egy hosszabb szünet van. Viszont a lányom néhány napja a fogzás tüneteit produkálja. Lehetséges, hogy hamarabb jönnek az utolsó fogak? Az eddigiek is egymás után jöttek, szinte szünet nélkül. Azt reméltem, most lesz legalább pár hónap nyugi. Minden foggal nagyon szenvedtünk.
2014. jún. 16. 14:34
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Úgy látom, a hosszabb szünet mindenkinél bejött.
2014. jún. 17. 06:43
12/13 anonim válasza:
18 hónaposan volt 16 foga, és az utolsó 4 rá 1 évre jótt ki, nagy szenvedések árán.
13/13 anonim válasza:
Tudom, nem mai kérdés, de nálunk nem jött be a hosszabb szünet :)29-én lesz 23 hónapos, és jön az utolsó két fogacska. Már az egyik át is tört neki, a másik szerintem napok kérdése. 8.5 hónaposan jött ki az első két foga, azóta csak fogzunk. Mindegyik hosszadalmasan jött és sokat szenvedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!