Milyen programokat csináljak a nyári szünetben az unoka tesóimmal?
egy 10 éves fiú és egy 9 éves lány uncsi tesóm fog jönni hozzánk nyaralni pár hétre. milyen programokat csináljak h ne unatkozzunk itthon mivel napközben csak hárman leszünk itthon mert a szüleim dolgoznak. Mi vidéken lakunk nagy kerttel ők Debrecenben és eléggé gép és tv függők főleg a fiú de én nem szeretném ha mindig gépeznénk vagy tv-nénk nekem nagyon unalmas
ahol mi lakunk sajnos nincs fagyizó úgyhogy oda nem tudunk menne ti mit fogtok csinálni a kb ilyen korú gyerekkel nyáron?? (18 éves vagyok)
medencézni,focizni otthon a kertben
biciklizni a városban
üljetek fel egy vonatra és vonatozzatok át egy másik városba ahol van fagyizó,szökőkút,nézelődni a városba majd vissza.
felülni egy buszra és elmenni egy kirándulós hegyes vidékre(márha van ilyen a közeletekbe ennyi idős gyerekekkel max 1-2 órás utat mernék bevállani)
Állítsatok fel egy sátrat az udvarba 1-2 lehet kint aludni a kertben ha már nagy meleg lesz éjszaka is.Az ilyen kempingezést minden korú gyerek élvezi!
Szalonnasütögetés,sütisütés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!