A tartós betegségről kiállitott papir lejáratáról kérdeznék. Akinek van?
most jár le a fiamra a hosszabitott gyes+emelt családi,de nem tudom melyik dátumot kell nézni a papiron,amit kiállitott az orvos ugye.
Mert van rajta egy olyan,hogy a kiállitás dátuma:június 11.
És van egy olyan,hogy a következő felülvizsgálat időpontja:június 30.
Akkor a kettő közül melyik időpontig kapom ezeket?Mert ugye le kell mondanom ha nem hosszabbitják majd meg.
Mert szerdán megyünk a doktornőhöz,akkor tölti ki vagy a hosszabbitást,vagy azt hogy javult.
junius 11.
és nem kell lemondanod, automatikusan megszűnik. illetve megszűnt.
ha meghosszabbítják akkor kell csak bemenned, illetve ha valamiért tovább kapnád, akkor nyilván szóljál, de nem igen szoktak utalni a lejárat után ;)
Köszönöm!
Ez biztos?Mert nekem azt mondták,hogy le kell mondanom,tehát amit küldtek papirt,azt el kell vinnem a dokinak,hogy aláirja vagy a hosszbbitásról,vagy arról hogy nem kapjuk tovább,és azt a papirt vissza kell küldenem a MÁK-ba.Akkor mégse kell ha nem irja alá még 1évre?
Mert direkt csak ezért mennénk szerdán hozzá...
igen, azokra mindig hónap végéig adják meg.
én nem mondtam le, nem is kérték, megszűnt magától.
csp-t egész hónapra fogod kapni, viszont gyest csak 11 napra.
ha meghosszabbítják akkor is ráérsz vele bemenni mert 2 hónapra visszamenőleg lehet igényelni
Igen, jól írták. A csp-t egész hónapra kapod, a gyest csak 06.11-ig. Ha nem hosszabbítanak.
Amikor nekünk nem hosszabbították meg, a doktornő által kiállított papírt leadtam a kormányablaknál.
A közgyógy és az utazási addig érvényes, ameddig a dátum van rajta. Kislányom már nem számít tartós betegnek, de a közgyógy jövő tavaszig van neki, mert 2 évre kapta meg.
köszönöm.
Nem 11.-ig,hanem 30-ig jár,ma voltunk a dokinál.Szerencsére meg is hosszabitotta még egy évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!