Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A tartós betegségről kiállitot...

A tartós betegségről kiállitott papir lejáratáról kérdeznék. Akinek van?

Figyelt kérdés

most jár le a fiamra a hosszabitott gyes+emelt családi,de nem tudom melyik dátumot kell nézni a papiron,amit kiállitott az orvos ugye.

Mert van rajta egy olyan,hogy a kiállitás dátuma:június 11.

És van egy olyan,hogy a következő felülvizsgálat időpontja:június 30.

Akkor a kettő közül melyik időpontig kapom ezeket?Mert ugye le kell mondanom ha nem hosszabbitják majd meg.

Mert szerdán megyünk a doktornőhöz,akkor tölti ki vagy a hosszabbitást,vagy azt hogy javult.

2014. jún. 12. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:

junius 11.

és nem kell lemondanod, automatikusan megszűnik. illetve megszűnt.

ha meghosszabbítják akkor kell csak bemenned, illetve ha valamiért tovább kapnád, akkor nyilván szóljál, de nem igen szoktak utalni a lejárat után ;)

2014. jún. 12. 22:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ez biztos?Mert nekem azt mondták,hogy le kell mondanom,tehát amit küldtek papirt,azt el kell vinnem a dokinak,hogy aláirja vagy a hosszbbitásról,vagy arról hogy nem kapjuk tovább,és azt a papirt vissza kell küldenem a MÁK-ba.Akkor mégse kell ha nem irja alá még 1évre?

Mert direkt csak ezért mennénk szerdán hozzá...

2014. jún. 12. 23:01
 3/6 A kérdező kommentje:
ja,még megnéztem kiváncsiságból az utazási kártyán meg a közgyógy kártyán a dátumot mikor jár le,és június 30.-a van azokon.
2014. jún. 12. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:

igen, azokra mindig hónap végéig adják meg.

én nem mondtam le, nem is kérték, megszűnt magától.

csp-t egész hónapra fogod kapni, viszont gyest csak 11 napra.

ha meghosszabbítják akkor is ráérsz vele bemenni mert 2 hónapra visszamenőleg lehet igényelni

2014. jún. 13. 00:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, jól írták. A csp-t egész hónapra kapod, a gyest csak 06.11-ig. Ha nem hosszabbítanak.

Amikor nekünk nem hosszabbították meg, a doktornő által kiállított papírt leadtam a kormányablaknál.

A közgyógy és az utazási addig érvényes, ameddig a dátum van rajta. Kislányom már nem számít tartós betegnek, de a közgyógy jövő tavaszig van neki, mert 2 évre kapta meg.

2014. jún. 13. 08:00
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm.

Nem 11.-ig,hanem 30-ig jár,ma voltunk a dokinál.Szerencsére meg is hosszabitotta még egy évig.

2014. jún. 18. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!