Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ez a babaház?

Milyen ez a babaház?

Figyelt kérdés

[link]

Elég sokat látok a vaterán, hogy eladják. Vajon ennyire gagyi lenne? Akinek van ilyen, mik a tapasztalatai?

2014. jún. 11. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Gagyinak nem mondanám. Mondjuk érdemes összeragasztani. De elég egyszerű kivitelű. Lehet tovább dekorálni ugyan, de szerintem nagyon elnagyoltak a formák. Tudom hogy kell hogy a fantáziáját használja a gyerek, de akkor én úgy vagyok vele, hogy a könyvespolcon is be tudjuk rendezni a babaházat, és csinálunk építőkockából bútorokat, mert ez kb azt tudja. Ha babaház, akkor nekem a playmobilnál kezdődik. Használtan sem olcsó, de garantált az élmény. Viszont sok gyereket nem érdekel a babaház, szerintem ezért adják el sokan.
2014. jún. 11. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Az eichhorn játékok egyáltalán nem gagyik. A keresztlányom nem pont ilyet, de nagyon hasonlót kapott karácsonyra, és alig várta, hogy összeépítsük. 4 éves.

Nagyon stabil, csavarokkal rögzíthető, nem kell ragasztani.

2014. jún. 11. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Valóban rögzíthető csavarokkal de egy idő után meglötyögősödik. Mi ezért ragasztottuk össze, mikor bevittük az oviba.
2014. jún. 11. 17:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elsősorban fából szeretnék. Két lánynak lenne egy 6 és egy 3 évesnek, ők nagyon szeretnek babaházasat játszani, ezért gondoltam ezt szülinapi ajándéknak.
2014. jún. 12. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:
első vagyok. Az én lányaim 4 és 7 évesek. A playmobil házat imádják, mert rengeteg kiegészítő van hozzá, kertet is csinálnak, meg baromfiudvart stb. Használtan olcsóbban beszerezhető. Igaz nem fa, de az élmény amit nyújt néha engem is beszippant. Volt einchorn házunk is, de nem kötötte le őket, illetve folyton nyúztak hogy csináljunk bele kiegészítőket, edénytől a kaján át a bútorig, utána meg nem tetszett igazán, mert nem olyan mint az igazi. Akkor kezdtük gyűjteni a playmobilt. Nincs nap hogy ne játszanának vele. Ha mindenképp fából akarsz, akkor inkább nézz szét külön bútorok után, lehet aranyosakat kapni, de ezek nem túl esztétikusak szerintem.
2014. jún. 12. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!