Láznál ez normális?!
normális, bár elég durva gyógyszereket adsz neki, ki is ütöd ezzel őt.
sokan azt mondják, hogy 38,5 fölött kell csak csillapítani, én 39 fölött adok germicidet, a cataflamot meg csak akkor veszem elő, hogy nagyon magas, szinte csillapíthatatlan, tehát 39,5 fölötti a láza.
ilyen éppen csak lázra adj neki szuszpenziót, panadolt vagy nurofent :)
alvás közben gyógyul, örülj neki :)
Sokat kell itatni!
Ha enni nem is akar, inni adj neki!
Tényleg erősek ezek a gyógyszerek neki. Panadol, vagy nurofen sirup.
Köszi a válaszokat.
Felénk ezeket ajánlja a házi orvos lázra. Ez is alig vitte le neki, remélem estére jobban lesz.
Az én 4 éves fiamnak még csak 1x írt a doki Cataflamaot mikor mandula és fülgyulladása volt egyszerre majd 40 fokos lázzal!
A te 1,5 évesednek ez nem kis adag volt!Én is csak azt tudom mondani hogy Panadol vagy Nurofen meg kúp felvátva 4-6 óránként!
ha meg nehezen megy le a láza,bármily kelletlen is felkelni az éjszaka közepén de akkor hűtőfürdő!
első vagyok. az elkerülte a figyelmemet, hogy 1,5 éves.
ilyen alacsony lázra ne adj neki cataflamot, túl erős ez egy ekkora gyereknek! azt csak akkor, ha 39,5 fok fölé megy.
38-re meg tényleg csak egy kis szuszpenziót, az nem láz, hanem hőemelkedés, gyerekeknél 38,5-től láz.
nem baj ha lassan megy le, hisz a szervezete a lázzal védekezik, nem árt kicsi 38 körül tartani, hogy megölje a vírusokat
"38 fok körül van a láza egész nap"
Akkor ne csak este hanem napközben is hűtőfürdőzheted!Most jó meleg is van nem fog megfázni!
38-ra ne adj még se szuszpenziót se kúpot!Akkor soha nem fog tudni védekezni az immunrendszere a vírusok ellen mert megcsinálja helyette a gyógyszer!
A mi orvosunk 25 éve praktizál,egy kitüntetéésel a háta mögött csak 38,5 fölött javasol gyógyszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!