Mit vegyek neki ajándékba?
Figyelt kérdés
Keresztlányom most ballagott az oviból, sajnos nagyon ritkán látom, mert nagyon messze lakunk egymástól, ami miatt nagyon bűntudatom van. Szeretnék neki valamit venni ajándékba az első ballagására, de nem tudom mi lenne jó ötlet. Valami iskolás holmi? Vagy játék? Ti mit vennétek?2014. jún. 8. 21:48
1/2 anonim válasza:
Szerintem az iskolai holmi jó ötlet. Kérdezd meg az anyukáját minek látnák hasznát, olyat vegyél, esetleg valami olyat, amit nem vennének meg maguknak.
2/2 anonim válasza:
jó lett volna ha írsz keretet is mert mi tanácsolthatunk akár hogy vegyél neki egy íróasztalt vagy egy márkás iskolatáskát de ha nincs rá keret akkor ceruzát,tolltartót!Ezek ugye most aktuálisak!De sztem mindenképpen hívd fel a szülőket mert lehet van a kislánynak most valami kedvenc mesehőse és akkor mondjuk pl Hello Kittys iskolatáskát szeretne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!