Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Barátnőm 6 éves lányának mit...

Barátnőm 6 éves lányának mit vegyek ajándékba?

Figyelt kérdés
Kis dologra gondolok. Barátnőmmel egy "csoportban" voltunk terhességi cukrosként a diabetológián, ott ismerkedtünk meg. Összekovácsolódtunk, majd véletlenül egy napon is szültünk, mindketten kislányokat, idén augusztusban. Meglátogatjuk őket a lányommal, és szeretnék valamit vinni a nagylánynak is.
2013. okt. 28. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
67%

6 évesen már nagyon értékelik a csajos dolgokat, pl. csinos csatok, hajgumik, karkötő, nyaklánc, esetleg valamilyen kreatív készlet (pl. gyöngyfűző készlet, ablakmatrica készítő, stb.) Valószínűleg nyerő lehet bármilyen pónis cucc is. (Pl. Filly pónik) Vagy valami aranyos, nagyobbaknak szóló mesekönyv, hercegnős, lovas, kutyás, stb. Ha nem idegenkedsz az édességtől, lehet kapni lányos kinder tojást is (a csomagolás teteje rózsaszínre van színezve). Vagy pl. az én lányom most rákattant a gyűjthető kártyákra, Luna Magica és Happy Puppies néven lehet kapni a játékboltokban és talán az újságoknál is.

7 éves kislány anyukája

2013. okt. 29. 05:35
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Vibri??
2013. okt. 29. 12:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az 1-es válaszolónak! Végül rózsaszín hajcsatot vettem, hercegnős tusfürdőt, egy rózsaszín kis perselyt és egy rózsaszín tollat. Úgy néz ki a rózsaszín a lényeg, még egy lányos kinder tojást is teszek mellé szerintem.
2013. okt. 30. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!