Baratnom 3 eves kislanya meg csak szavakat mond, ez ok? Olyant hogy bibi, baba, stb. amugy mindent megert, semmi jatekkal nem jatszik, semmi nem koti le, vajon kene ajanlanom neki hogy vigye el egy kivizsgalasra, de felek hogy megharagszik.
12.vagyok
Kislányom is kb. ilyen szinten volt 3 évesen. 3 év 2 hósan kezdte az ovit szept.be, nov-be felmérte a logopédus és 2 hetente foglalkozik vele. Nagyon sokat fejlődött, mondokázik, énekel. Júliusba lesz 4 éves.
Valószínű tudja a bnőd, hogy le van maradva, szerintem ne szólj neki. Mondjuk én nem sértődnék meg :-)
Azért beleszólás és figyelmeztetés között van különbség. Barátnőm kisfiánál én vettem észre,hogy nem igazán akar elkezdeni forogni. Napokig őrlődtem, hogy hogy kérdezzek rá, mert ő egy kicsit homokba dugta a fejét és csak várt.
Pedig akkor már 7 hónapos elmúlt a kicsi. Nagy nehezen rákérdeztem és mondtam,hogy az én fiamnál is hasonló volt, ezért kezdünk el Dévényre járni.
Szerencsére nem sértődött meg! Elkísértem őket és elkezdték a kezelést, kiderült hipotón a baba. Azóta már rendbe jött.
Függ attól,hogy milyen viszonyban vagytok. Ha úgy látod megsértődne, akkor hagyd, az oviban,ha gond van, úgy is szólnak majd neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!