Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 17 hósom mostanában nagyon...

17 hósom mostanában nagyon sokat beteg. Miért?

Figyelt kérdés
az elmúlt 2 hónapban 3 szor voltunk orvosnál- magas láz antibiotikum, torokfájás, de hideget nem eszik, nem iszik, normálisan fel van öltözve... mit rontok el?
2010. jan. 1. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg nem adsz neki vitamint?mert nem ártana, ilyen trutyi időben,még a felnőtteknek sem árt.
2010. jan. 1. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én gyerekeim is sokat betegek, pedig a fiamat még szoptatom is (13 hós).Már nagyon sokszor voltunk sajnos a fülével is, rengeteget náthás, lázas... A lányom 3 éves ő is sokat volt már beteg, bár ahogy nöl úgy egyre kevesebbet. Hétfőn kezdi az ovit már előre félek mi lesz, ha közössébe kerül. Nem tudom mért van, pedig én is rendesen felöltöztetem őket, kisfiam imádja a gyümölcsöket a lányom meg inkább a zöldségeket, de abbol rengeteget eszik. Most elkezdtem nekik egy multivitamin kúrát amit ajánlottak remélem ez segit. Talán te is megpróbálhatnál valamilyen multivitamint adni neki ami kicsit erősítené az immunrendszerét!

2010. jan. 1. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!