5 évesnek lázcsillapítás?
Figyelt kérdés
Tegnap òta szinte folyamatosan làzas. Nurofen és Panadol szirupot adtam neki, este hűtőfürdőzött.
A doki szerint kùp nem valò màr 5 évesnek, de a.z mégiscsak hatàsosabb
2014. jún. 3. 06:16
2/7 anonim válasza:
Szerintem mar regen nem szirupot kene adni!
Van mar tabletta, nem is muszaj vele lenyelettetni hanem osszetorod kiskanalra ra egy kis tea a kanalra es lenyeli.
Negyedelve egy algopyrint.
6 eves kortol lehet a nurofen non aquat, szajban oldodo asszem. Kerdezz ra errol is a dokidtol, mert hatha adhatod neki, mennyire van meg messze a 6 eves kortol?
3/7 anonim válasza:
Nekünk 4,5 évesen kúpot írtak fel, mert hatásosabb, mint a szirup! A magas lázát szépen le is vitte. Lehet egyébként hűtőfürdőt is csinálni neki. És itass vele sok folyadékot! Jobbulást neki!
4/7 anonim válasza:
Én is csak szirupot adok neki, azt is csak 38 fölött. Addig szerintem a hőemelkedés normális védekezési reakció. Mennyi a láza?
5/7 anonim válasza:
3-as vagyok,
nekünk ezt a kúpot írta fel a gyerekorvos. egyszer volt magas, 39 fokos láza és ez segített
6/7 anonim válasza:
Ha amúgy hatásos, akkor nyugodtan adj kúpot, de mondjuk nekünk már nem volt hatásos. 6 éves kislány anyukája.
7/7 A kérdező kommentje:
38 felett volt neki. Ma már jobban van.
A doki még nem adott tablettát
2014. jún. 3. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!