Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más üt a gyerekre? Mit tennétek?

Más üt a gyerekre? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Ti hogy reagáltátok volna le, ha van nálatok valaki, és a 3 évesetek roszat csinál, (belecsíp), és mire észbe kapnál, a vendég már ütné is a gyereked kezét? Úgy elég rendesen rácsapna. Én bevallom, köpni nyelni nem tudtam hirtelen, utána aztán elmondtam véleményem, hogy én sem ütöm meg más gyerekét, nem veszem a bátorságot és nem az én dolgom, egyébként itt voltam én, az anyja, aki eldöntöm, hogy mit csinálok a gyerekkel. Ha úgy látom, hogy rácsapok a kezére, akkor azt majd én döntöm el. Egyébként nem hagytam volna természetesen szóm nélkül, de felhúztam magam.
2014. jún. 2. 14:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gyerekem. Ismerõs gyerekére nem csapok rá természetesen.de pl. Ha nõvérem kisfia vagy keresztlányom (távolabbi rokon, de jóban vagyunk), ha belém csíp, csapkod és egyszeri, kétszeri râszólás után nem hagyja abba akkor visszaadom. Ebbõl nincs is gond. Ha a szülõk ott vannak, õk szólnak rájuk
2014. jún. 2. 15:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezt megértem, hiszen aki sokat van a gyerekkel, az kénytelen fegyelmezni, nem is erről van szó. De nem is első felindulásból ütütt rá, hanem kb fél perc múlva, miután felállt, jajjgatott, leült, felpattant. Én meg nem is tudftam hirtelen, hogy mi van.
2014. jún. 2. 15:24
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Ugyanígy reagáltam volna, mint te. Én nem emelek kezet, ő se tegye, nincs hozzá joga. Van szája, nyissa ki és kommunikáljon vele! Vagy ha erre nem képes, nem kell látogatni.
2014. jún. 2. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
Eleve ÉN sem ütnék SOHA a gyerekem kezére, tehát ha más tenné, nem nagyon hiszem, hogy átlépné még egyszer a küszöbünket...
2014. jún. 2. 16:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Más gyerekét nem ütjük meg (én a magaméit sem ütöttem meg soha). De te mit csináltál? A te dolgod, hogy ne csípkedjen, verekedjen a gyereked, az első megnyilvánulásnál el kellett volna vinned a vendégtől.

Sajnos nagyon sok szülő nem neveli a gyerekét, aztán csodálkozik, hogy nem mindenki örül, ha egy idegen gyerek mindent megenged magának.

Aranyos történet: Egyik buszon utazik tökéletes anyuka 4 év körüli fiával. A gyerek ül, közben rugdalja a vele szemben ülő nőt. A nő szól az anyjának, legyen szíves, szóljon rá a gyerekére, ne rugdosson. Anyuka közli, mi nem szólunk rá a kisfiúnkra, hadd tegye, amit szeretne. Mire egy fiatal srác kiveszi a rágót a szájából, és anyuka hajába ragasztja. Anyuka hápogni kezd, a fiú pedig így szólt: Engem is így neveltek, hogy azt csináljak, amit akarok...

2014. jún. 2. 17:19
 16/16 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de én épp 2 méterre álltam kb, és a gyerek nem közölte, hogy miért megy oda, 1 pillanat volt. Hogy mi fog történni pillanatokon belül, azt senki sem látja, főleg, hogy pont gyerekekkel voltam elfoglalva.

Ami a megnevelést illeti, kifejtettem már.

2014. jún. 2. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!