Más üt a gyerekre? Mit tennétek?
Más gyerekét nem ütjük meg (én a magaméit sem ütöttem meg soha). De te mit csináltál? A te dolgod, hogy ne csípkedjen, verekedjen a gyereked, az első megnyilvánulásnál el kellett volna vinned a vendégtől.
Sajnos nagyon sok szülő nem neveli a gyerekét, aztán csodálkozik, hogy nem mindenki örül, ha egy idegen gyerek mindent megenged magának.
Aranyos történet: Egyik buszon utazik tökéletes anyuka 4 év körüli fiával. A gyerek ül, közben rugdalja a vele szemben ülő nőt. A nő szól az anyjának, legyen szíves, szóljon rá a gyerekére, ne rugdosson. Anyuka közli, mi nem szólunk rá a kisfiúnkra, hadd tegye, amit szeretne. Mire egy fiatal srác kiveszi a rágót a szájából, és anyuka hajába ragasztja. Anyuka hápogni kezd, a fiú pedig így szólt: Engem is így neveltek, hogy azt csináljak, amit akarok...
Ne haragudj, de én épp 2 méterre álltam kb, és a gyerek nem közölte, hogy miért megy oda, 1 pillanat volt. Hogy mi fog történni pillanatokon belül, azt senki sem látja, főleg, hogy pont gyerekekkel voltam elfoglalva.
Ami a megnevelést illeti, kifejtettem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!