9 éves lányom fehérneműjén napok óta sárgás folt van. Mi lehet vajon? Többi lent
Amúgyis ideje lenne nődokihoz vinni (nem nyúl be durván, mivel a lányod szűz), mert akár menzesz jele is lehet. 9 évesen manapság már teljesen értelmezhető az érési folyamat megkezdődése.:)
Kúp semmiképp, szerinted mért kapható vény nélkül? mert annyit ér, mint a kamilla.
Nálunk a 4 évessel volt ez.
Elvittem gyerek nőgyógyászhoz, gyógyszert, és kenőcsöt írt fel!
Feltétlen vidd el orvoshoz!
a canesten csak a pirosodásra való, a folyást nem szünteti meg.
Nekik Kúpot még nem lehet, csak gyógyszert kap a folyásra
9 évest ideje lenne nődokihoz vinni? Te beteg vagy!
Vidd el gyerekorvoshoz, ne kísérletezz otthon, bár őszintén szólva a Canestennel túl nagy tragédiát nem lehet okozni. De az orvos a tuti.
Mindenképp elviszem hétfőn dokihoz, csak addig valami átmeneti megoldást kerestem, ezért gondoltam a
Canestenre.
Én elvinném a gyerekemet, ha megjönne neki, és ennyi idősen nyugodtan megjöhet neki.:)
A nőgyógyász nem nyúl belé, és nem zaklatja az embereket, kedves "beteget" kiáltó válaszoló:)
Orvos mindenképpen!
Amúgy a fehér, túrós folyás utal inkább gombás fertőzésre, a sárga folyás inkább baktériumra, amire viszont a Canesten semmit nem ér, ugyanis az gombaölő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!