Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 9 éves lányom fehérneműjén...

9 éves lányom fehérneműjén napok óta sárgás folt van. Mi lehet vajon? Többi lent

Figyelt kérdés
Uszodába voltak a sulival,és talán elkaphatott valamit, arra gondolok. észrevettem azt is hogy sokszor vakarja a punciját. Kicsit szégyenlős, de tegnap este hosszas rábeszélés után megengedte, hogy megnézzem és tiszta piros is. Nekem is volt ilyen 12 évesen, akkor kenőcsöt meg kúpot kaptam. Van Canestenem az jó lehet? Normális válaszokat kérnék, köszi

2014. máj. 24. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el a gyerekorvoshoz,ő megmondja mi a teendő,de valószínüleg elküld titeket gyermek nőgyógyászatra.Én egy 9 évesnél nem kísérleteznék kúppal...
2014. máj. 24. 11:27
 2/9 anonim ***** válasza:
22%

Amúgyis ideje lenne nődokihoz vinni (nem nyúl be durván, mivel a lányod szűz), mert akár menzesz jele is lehet. 9 évesen manapság már teljesen értelmezhető az érési folyamat megkezdődése.:)

Kúp semmiképp, szerinted mért kapható vény nélkül? mert annyit ér, mint a kamilla.

2014. máj. 24. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Vidd inkább orvoshoz. :)
2014. máj. 24. 12:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a 4 évessel volt ez.

Elvittem gyerek nőgyógyászhoz, gyógyszert, és kenőcsöt írt fel!

Feltétlen vidd el orvoshoz!

a canesten csak a pirosodásra való, a folyást nem szünteti meg.

Nekik Kúpot még nem lehet, csak gyógyszert kap a folyásra

2014. máj. 24. 13:31
 5/9 anonim ***** válasza:
58%

9 évest ideje lenne nődokihoz vinni? Te beteg vagy!

Vidd el gyerekorvoshoz, ne kísérletezz otthon, bár őszintén szólva a Canestennel túl nagy tragédiát nem lehet okozni. De az orvos a tuti.

2014. máj. 24. 13:31
 6/9 A kérdező kommentje:
5/5 már bocsáss meg, de te vagy beteg!
2014. máj. 24. 13:36
 7/9 A kérdező kommentje:

Mindenképp elviszem hétfőn dokihoz, csak addig valami átmeneti megoldást kerestem, ezért gondoltam a

Canestenre.

2014. máj. 24. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Én elvinném a gyerekemet, ha megjönne neki, és ennyi idősen nyugodtan megjöhet neki.:)

A nőgyógyász nem nyúl belé, és nem zaklatja az embereket, kedves "beteget" kiáltó válaszoló:)

2014. máj. 24. 13:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Orvos mindenképpen!

Amúgy a fehér, túrós folyás utal inkább gombás fertőzésre, a sárga folyás inkább baktériumra, amire viszont a Canesten semmit nem ér, ugyanis az gombaölő.

2014. máj. 24. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!