Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez mi lehet? Gyógyszerallergia...

Ez mi lehet? Gyógyszerallergia, vagy napallergia?

Figyelt kérdés

4évesem arca tiszta kiütés,antibiotikumot szed,(Fromild),nem tudom hogy attól e,vagy napallergia lenne?

máshol nincs,csak az arcán,de még a szemhéján is szegénynek,a szája körül végig,szeme alatt....viszketni nem viszket szerintem neki,mert nem vakarja.A napon ha kint vagyunk,tegnap hogy elmentünk sétálni,mintha még jobban kijött volna,de itt a lakásba is ugyanúgy néz ki....

Már 2 napja adok neki calcimuscot reggel-este,de nem jobb tőle.

Szerintetek ez mi lehet?

Remélem azért kivehető a képen,közelit próbáltam csinálni

[link]

2014. máj. 24. 10:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyógyszer allergia. A nap allergia fehér foltosodást okoz. Nem ismerem a gyogyszert, lehet hogy fényének enyészet is okoz es amiatt jöttek ki a foltok.
2014. máj. 24. 10:29
 2/2 A kérdező kommentje:

megnéztem a betegtájékoztatót,fényérzékenység nincs benne,csak csalánkiütés,meg ilyenek.

Nem tudom..lehet hogy az a ludas...

Tavaly pont igy jártunk,egy másik antibiotikumtól(ospamox)) ugyanigy kiütéses lett,de akkor még a feje teteje is,elvittük az ügyeletre,ott mondták hogy valószinű a gyógyszerre...

Ha délutánig nem múlik,akkor megint elvisszük szerintem...

Egyébként 2 napig 39 fokos láza volt,de tegnap már láztalan volt,arra s gondoltam hogy nem e a láztól,de mivel már tegnap nem volt az,igy gondolom attól nem lehet kiütéses....

2014. máj. 24. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!