2 évesre milyen szandált vesztek? Elöl teljesen nyitott vagy inkább olyat aminek van elöl az orr résznél egy kis anyag?
Jobban tetszene az aminek az orránál van egy kis anyag így annyira nem nyitott elöl. Ha pl elesik, motorozik akkor kicsit védi az ujjakat. Viszont sokkal kevésbé kapni ilyet.....
Milyet használtok, milyet vettetek?
Lányomnak mindig nyitott szandálja volt, és még soha nem sérült meg a lábujja (4 éves). Érzi a gyerek ezt motorozás közben!
Zártabb szandiban is képesek lehetnek olyat esni, hogy megsérüljenek (ha nem a lábujja, akkor mondjuk a térde sérül), szerintem ez nem cipőfüggő. Persze védettebbnek érezzük az elől zárt cipőt, de én meg tapasztalatból azt látom, hogy nem oszt nem szoroz. :)
Mindig nyitott elejűt vettem a lányomnak.
40 fokban én is megsülök a zárt/zártabb cipőben. Gondolom szegénynél sincs ez másképp.
Motorozáshoz meg cipővédőt használ a lányom az év minden szakában. :)
hát megoszlanak a vélemények :) nem baj!!!!
Mondjuk zoknival védve van azért a lábujj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!