Van gyermekednek kedvenc, alvós játéka, amihez nagyon ragaszkodik?
Én lányom 3,5 éves, eddig egy elefánt volt a mindenhova vittük, ám egyszer vaalás közben kicsit kiégettem, így már csak itthon nyúzza, és egy plüss pónit visz mindenhova :)
Nekem öröm nézni, ahogy úgy beszélget velük, játszik, mintha tényleg kis barátai lennének. Nálatok mi a kedvenc?
2éves kisfiamnak egy puha plédje van, amit folyton szorongat, visszük alváshoz, ha fáradt kéri rögtön és már bújik is bele az arcával. Az ilyen mindenes, nagyon szereti, mindig visszük mindenhova. Napközben is sokszor kell neki.
4évesemnek egy plüss babája van, ami az alváshoz kell neki.
6évesemnek pedig egy egész plüss arzenálja van, fiu létére imádja őket és állanódan válogat közülük ki a kedvenc. Mindengyik az ágyában van, esténként sorba ülteti őket mesét olvas nekik... szóval jól elvan velük. Egy-kettővel alszik, a többi a lábánál van- de az ágyból nemigen kerülhetnek ki. :))
Az én két éves Tündérkémnek szinte mindegy mi az, csak gomb szeme legyen. :)
Persze van favorit, egy maci, egy kis alvókendő és a mami varrt rá kiegészítő gombokat, na meg egy óriás nagy szemű hal. :)
Sosem akartam, hogy egy kedvenc legyen, így mindig váltogattam Neki kis korától kezdve.
Így mindegyiket szereti, és közben cumizza az ujját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!