Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van gyermekednek kedvenc,...

Van gyermekednek kedvenc, alvós játéka, amihez nagyon ragaszkodik?

Figyelt kérdés

Én lányom 3,5 éves, eddig egy elefánt volt a mindenhova vittük, ám egyszer vaalás közben kicsit kiégettem, így már csak itthon nyúzza, és egy plüss pónit visz mindenhova :)

Nekem öröm nézni, ahogy úgy beszélget velük, játszik, mintha tényleg kis barátai lennének. Nálatok mi a kedvenc?

2014. máj. 21. 06:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
4 éves fiamnak egy kedvenc kispárnája és egy sárga pampers plüss csillag rongyija van,csak alváshoz kell neki így minden nap visszük oviba és haza!Annyira imádja őket hogy mikor este bekísérem az ágyába,szorítja magához mindkettőt és mondja"Imádom a párna csillagom!"
2014. máj. 21. 14:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Macika... Már szinte teljesen leamortizálta (füleit már vissza kellett varrni, néhány végtagján a lyukakat foltozni), de még mindig ragaszkodik hozzá. Bár már haladunk, mert eddig hisztizett, ha ki akartam mosni (de akkor is kimostam... persze aztán tetszett Neki Macika illata). Mostanában Ő maga hozza a mosógéphez, hogy Macikának fürödni kell...
2014. máj. 21. 14:29
 13/16 anonim ***** válasza:

2éves kisfiamnak egy puha plédje van, amit folyton szorongat, visszük alváshoz, ha fáradt kéri rögtön és már bújik is bele az arcával. Az ilyen mindenes, nagyon szereti, mindig visszük mindenhova. Napközben is sokszor kell neki.

4évesemnek egy plüss babája van, ami az alváshoz kell neki.

6évesemnek pedig egy egész plüss arzenálja van, fiu létére imádja őket és állanódan válogat közülük ki a kedvenc. Mindengyik az ágyában van, esténként sorba ülteti őket mesét olvas nekik... szóval jól elvan velük. Egy-kettővel alszik, a többi a lábánál van- de az ágyból nemigen kerülhetnek ki. :))

2014. máj. 21. 20:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Az én két éves Tündérkémnek szinte mindegy mi az, csak gomb szeme legyen. :)

Persze van favorit, egy maci, egy kis alvókendő és a mami varrt rá kiegészítő gombokat, na meg egy óriás nagy szemű hal. :)

Sosem akartam, hogy egy kedvenc legyen, így mindig váltogattam Neki kis korától kezdve.

Így mindegyiket szereti, és közben cumizza az ujját. :)

2014. jún. 2. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk rongyi is van és állat is. :D
2014. jún. 2. 22:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekemnek van pelusa(5 éves,8 hónapos) kicsinek most van egy plüsszsiráf,mióta nővére odaadta neki a kiságyba azóta annak a lábát fogja úgy alszik el,nagynak meg hol ez hol az a kedvenc,a kendő(pelus)viszont állandó
2014. jún. 3. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!