Nektek is sokat sir 5 éves kisfiatok vagy csak az enyém ilyen érzékeny?
Figyelt kérdés
Kisfiam szeptemberben lesz 6 éves és szinte mindenen elsirja magát. Nem szoktam vele kiabálni de ha erélyesebben rászólunk már mindjárt elsirja magát és azt hajtogatja hogy kérjünk tőle bocsánatot. Ha valamit nem engedünk neki ugyan ez a helyzet. Nektek is könnyen elsirja magát hasonló korú gyermeketek? Lehet hogy az lehet a gond hogy túl sokat szeretgetem meg puszilgatom? De ha egyszer annyira imádom és szeretnék pillanatot kihasználni mert sajnos 2 műszakba dolgozom. És ő is olyan hogy igényli a szeretetet. De az is lehet hogy csak én fujom fel és ez teljesen normális és majd kinövi ezt a siros korszakot? Előre is köszönöm a válaszokat2014. máj. 20. 19:05
2/6 anonim válasza:
A szeretetigény nem egyenlő a túlérzékenységgel. Én nem tartanàm "normàlis" dolognak, ha a 6 éveseim minden miatt bőgnének. Ennek nincs köze a puszilgatáshoz. Az meg pláne nem oké, hogy még be is szól, hogy kérj bocsánatot a rászólásért.
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem azért akarja hogy bocsánatot kérjünk mert ez nála is így van ha nem megfelelően viselkedik(hisztizik, visszaszol, nem fogad szot)akkor bocsánatot kell kérnie. De én persze nem kérek tőle azért mert rá szolok valamiért de ha érzem hogy igazságtalan voltam vele akkor megteszem.
2014. máj. 20. 19:40
4/6 anonim válasza:
Valami van vele, nem kéne sírnia. Mi lesz vele suliban?!
5/6 anonim válasza:
Kisfiam 5 éves. Ő is érzékeny tipus.Ma pl. azért sírta el magát lent a játszón, mert a másik kisfiú kinevette azt amit rajzolt. Én is ilyen voltam, még 8 évesen is elsírtam magam ha olyan dolog ért. Utána kinőttem.
6/6 anonim válasza:
En fiam is erzekeny, 5,5 eves. Ez van,majd kinovik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!