2 és fél évesen nem akar/tud önállóan enni, mit tegyek? Volt még valakinél ilyen?
Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 05:54
1/6 anonim válasza:
Az én fiam próbálkozik, de nehezen megy neki. De nem aggódom, szerintem még van ideje behoznia magát.
2/6 A kérdező kommentje:
Mennyi idős a fiad? Nálunk egyértelműen én rontottam el mindent. Nem gyakoroltuk, mindent megcsináltam helyette és teljesen önállótlan. Augusztusban kezdjük az ovit és el vagyok keseredve. Hatalmas nevelési hibát követtem el.
2014. máj. 14. 06:27
3/6 anonim válasza:
szia nem vagytok még elkésve van pár hónap oviig :) én bölcsödében dolgoztam (most gyes-e vagyok) és aki nem tudott enni önállóan, azt úgy tanítottuk meg, hogy a kezébe adtam a kanalat, és megfogtam a kezét és együtt ettünk, hogy a mozdulatot begyakorolja... nagyon gyorsan, nagyon szépen megtanultak így mindig enni... most csak annyit kell tenned, hogy következetes maradj és ne hagyd, hogy ne gyakorolja! :) minden rendben lesz ne izgulj! :) ha nem akar egyedül enni, akkor se etesd meg... szépen magyarázd el neki, hogy az oviba csak nagy fiúk(lányok) mehetnek, és ha nem eszik egyedül, akkor nem mehet oda játszani... hidd el ahol van étel, ott még egy gyerek sem halt éhen!
4/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Mi szeptemberben kezdjük az ovit ;)
5/6 anonim válasza:
Volt, a bölcsiben 1 hónap alatt megtanulta. Kicsit rosszabbak a finom mozgásai a korosztályánál.
6/6 anonim válasza:
Az itt a kérdés, hogy nem akar, vagy nem is tud egyedül enni?
2 év 4 hónapos a lányom, és tud(na) egyedül enni, de ha nem a kedvenc kajája van, akkor egyből az ölembe kéreti magát, és nekem kell etetnem... Vagy hamar megunja hogy egyedül eszik és jön hozzám. Pedig tudna egyedül is, ha akarna. Majd remélem leszokik erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!