Hogy zajlik az allergia vizsgálat a gasztroenterológián?
Mi is jövő hónapban megyünk.
Reggel leveszik a vért, majd megvizsgálja a doktornő és megyünk haza.
Mi majdnem 3 hónappal később kaptunk időpontot, mire odajutunk, már el is fog múlni teljesen az ekcémája ahogy nézem...
Mondták, rögtön is mehetnénk, ha vállalom, hogy befekszik a kórházba a gyerek.
Hát kösz, ekkora stressznek nem teszem ki a lányom.
szia, nálunk is úgy volt, mint az előző válaszolónál, hogy vagy azonnal mehettünk volna, vagy bejárósként egyesével..
megmondom őszintén, hogy lehet jobb lett volna ha befekszünk együtt, és ott egyben minden, mert nekünk így 3x is vissza kellett menni, és mindháromszor nagyon korán reggelre, ami eléggé kikészítette a gyereket, nincs ehhez szokva, meg a sok buszozás, minden..
Az első volt a vérvétel, arra azért készülj lelkileg, az én lányom már 3,5 éves, jobban értette, hogy nyugton kwell lenni, de egy 2,5 évest még tuti le kell fogni, és talán nem is a fájdalom, hanem az, hogy lefogják, nagyon nem tetszik nekik, nem olyan vész, de azért vértezd fel magad, nekem kezem lábam remegett mikor végre kijöttünk, pedig a lányom egész jól viselte...
De így már a második alkalommal mikor meglátta a teret, ahol a rendelő volt, kibőgte a lelkét, hiába mondtam, hogy nem vérvétel lesz.
No de az se volt jobb, meg kellett vele itatni egy bűnrossz löttyöt, és fél óránként mérték a tejcukor-érzékenység miatt, 4 óra volt összesen.
Aztán még 1 nap vissza kellett menni, egy másik hasonló vizsgálat miatt, akkor meg vmi másikat kellett innia, azt se akarta, már azt hittem hogy otthagyom az egészet a fenébe...
Végül hála az égnek, hogy semmi extra, vmi bélbacija volt, de az nem maradandó...
szóval elég cécós, de hát ha muszáj, akkor muszáj, végig kell csinálni.
3-as, nektek valami speciális dolog miatt kellett 3-szor visszamenni?
Nekünk semmi ilyet nem mondtak, nem is tudom őt visszavinni csak most egyszer. Vérvételről volt szó csak.
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!