Rám-szakadékhoz 4 és 7 éves lányokkal érdemes kirándulni?
Soha nem voltunk még ott, nem tudom,hogy kell elképzelni, ekkora gyerekekkel végig lehet-e menni.
Köszi, ha írnátok róla.
http://www.youtube.com/watch?v=hBS67nG6638
Szerintem a 4 évesnek sok.
mi itt lakunk egy "köpésre", de mi nem merünk menni :D se a 4 évesemet nem vinnem, sem én nem merek.
én is, férjem is osztálykiránduláson voltunk ott többször is, sajnos nálunk suliban kötelező volt ott kirándulni :/
féltem nagyon és ez megmaradt bennem, bár annyira nem vészes, de na, én beszari vagyok :D
holdvilágárok túrát nézzétek meg, mi most mentünk végig rajta, nem túl hosszú, nem is annyira veszélyes :)
iagzából egy veszélyes része van, a fém létra, de azt ki tudjátok kerülni, ha visszasétáltok, balra lesz egy fa lépcső, azon ha felmentek, ugyanoda juttok mint a létrán.
de azért menjetek végig és vigyetek zseblámát mert a barlangot nagyon élvezik a gyerekek :)
vagy kőhegyet tudom ajánlani, na az tényleg nem veszélyes, kb. fél óra alatt fel lehet érni, ha szentendréről mentek, a p.m. lakótelep végén van egy nagy parkoló, mi onnan szoktunk menni.
fönt lehet venni palacsintát, nagy rét van ahol labdázhatnak a gyerekek... :)
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Kedvező árú szállást találtam Dobogókőn, és nézegettem a környékbeli kirándulási lehetőségeket, innen jött a Rám-szakadék gondolata. Én is látatlanban, illetve a képek alapján azt gondoltam mint ti. Én is parázós vagyok :) meg azt sem szeretném, ha a gyerekeknek rossz élmény lenne.
Ezen kívül is fogunk találni programokat bőven.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!