Kapott már be olyat a gyermeked, amitöl akár meg is fulladhatott volna?
Mi volt az? Hogy tudtad kivenni a szájábol?
16 hos a lányom. Állandóan sikerül bevenni a szájába valamit.
Ma is 10 évet öregedtem,mire kiszedtem neki.
Kapott már be : hajcsatot,gombot,pénz érmét,kisautó kerekét, ma pedig egy pici csavart. Fogalmam sincs honnan szefi ezeket elö. :(
De mindig szívbajt kapok...
Nálunk a 10 hónapos a kajától fuldoklik.
Adtam neki próbálom paprikát, had rágcsálja, s egy akkora darabot leharapott, hogy elkezdett öklendezni, fulladni. Gyorsan kiszedtem a szájából. Minden ami darabos bajt okoz, öklendezik tőle.
Van egy 5 éves, na neki a játékai, amikhez apró darabok vannak, mindd el lett rakva. Akkor játszhat velük, ha alszik a pici.
Nagyon oda kell figyelni!!!
Köszönöm a válaszokat!
Engem is sokszor megijesztett már. Hiába figyelem,egy másodperc alatt képes valamit bekapni. :(
Lányom imádta a pillepalackokat, hat vagy hét hónapos lehetett, ült a székében és játszott egyel. Nem tudom hogy sikerült egy kis darabot a cimkéjéből leszakítani, de felragadt a torkára, s öklendezni kezdett, a csodának sem tudtam kiszedni, s lenyelte végül, másnap a pelusban viszontláttuk.
Egyéves és pár hónaposan valamilyen kolbásszal járta meg, hogy nem rágta meg jól, s fele lement, fele meg a szájában maradt, s nem tudott mihez kezdeni vele, szaladt is gyorsan hozzám öklendezve, azt kiszedtem sikeresen.
Egyszer meg papírgalacsinokat dugott az orrába, majd mind piszkálta, de mind csak mélyebbre nyomta, csipesszel szedtük ki. Akkor azt hiszem, a szituáció megijesztette eléggé, hogy ne csináljon több olyant, apa fogta, én meg az elemlámpával és a csipesszel szedegettem a papírt az orrából. Nem lehetett fájdalmas, mert nyálas-vizes volt a papír, de kellemetlen és ijesztő, mert soha többet nem csinált olyant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!