Hogyan tegyem könnyebbé az elválást ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Lányom 2,5 éves bölcsis, tehát 'elváltunk' , de ott kezdődik a probléma, hogy nem marad meg a nagyszülőknél, max 2 órára. Ha elmegyünk kettesben a férjemmel, addig tombol, míg haza nem érünk, aludt már a mamánál kisebb korában, de 2 éves kora óta nem marad meg. Jövőhéten el kell mennem továbbképzésre, ami 3 nap, férjem vinné bölcsibe, mama hozná el, és a mamánál is aludni, mert férjem éjszakára megy,... Eddig ha próbáltuk a mamánál hagyni, nem maradt, cirkuszolt, mama hazahozta. De muszáj mennem, nekem is nehéz nélküle, de nem tudom, hogyan könnyíthetném meg neki, arról már nem is beszélve, hogy a környezetem szerint ha nem szokja meg ezt, később is így fog menni és dolgozni sem fogok tudni mellette.2014. máj. 4. 18:59
1/5 anonim válasza:
Már régen hozzá kellett volna szoktatni, hogy ne csak mindig veled legyen. Ha hisztizik, akkor nem kell vele törődni. Majd rájön, hogy nem az lesz, amit ő akar.
2/5 A kérdező kommentje:
A mamák hozzák haza mert nem bírnak vele. Nem tudok mit tenni, ő ilyen, és más ötletem nincs ..
2014. máj. 4. 19:55
3/5 anonim válasza:
Ez nem a mama hibája szerinted? Ha együtt vannak a kislányoddal foglalkozik rendesen? Játszik vele sokat?
A én lányom 2 év 3 hónapos, de ha a mama nálunk van akkor engem (anyja) kiküld a szobából, csak a mamán csüng, ha a mama el akar menni akkor mindenfélét kitalál hogy ne menjen el.
Mondjuk az én kislányom nagyon barátkozós mindenkivel, még akár boltban is, vagy bárki jön hozzánk azokkal is.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha az apja megölel, szabályosan idegrohamot kap, csap, vág. Pedig 120%-os figyelmet kap..
2014. máj. 4. 19:59
5/5 A kérdező kommentje:
Lányom is imád társaságban lenni, imád bölcsizni, szereti az embereket, csak leválni rólunk nem akar tartósan, és nem is tudom, mi lesz így nyáron :(
2014. máj. 4. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!