Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 éves Májusi születésű...

6 éves Májusi születésű gyermeketek megy iskolába?

Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
júniusi a fiam, megy iskolába.
2014. máj. 4. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
én annó nem mentem.
2014. máj. 4. 17:01
 3/9 anonim ***** válasza:
A lányom jún. 30-án lesz 6 és megy iskolába.
2014. máj. 4. 17:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Keresztfiam április 30-án született és megy.
2014. máj. 4. 18:16
 5/9 anonim ***** válasza:

márciusi a fiam, és megy iskolába, a másik pedig júniusi születésű és bár még csak kiscsoportos, de menni fog két év mulva suliba.

ISmerősöm másjusi lányát visszafogta.

Egyébként mindegy melyik hónapban született, a lényeg, hogy iskolaérett-e? FIam ovistársa januári születésű, és simán visszafogták, mert annyira nem való még az iskolába.

2014. máj. 4. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"a másik pedig júniusi születésű és bár még csak kiscsoportos, de menni fog két év mulva suliba. "

Ezt honnan tudod előre?

2014. máj. 5. 06:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan júliusi, de nem megy. Nem azért, mert júliusi, hanem mert nem iskolaérett, ha az lenne, akkor ő is menne, illetve lehetne januári is, ha nem érett, akkor nem menne.
2014. máj. 5. 10:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem megy, majd jövőre. Visszahúzódó, zárkózott személyiségű a lányom, mindenki (mi, ovi, nevtan) azon a véleményen volt, hogy még egy év hasznos lenne neki az oviban.
2014. máj. 5. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló:

5-ös vagyok- azért írtam, mert az oviban mindenféle mérések vannak nálunk, 2féle, folyamatosan tájékoztatnak az ovonénik ezek eredményeiről, és már kitértünk rá, hogy mivel nyári születésű a fiam, én ha nem muszáj nem szeretném visszafogni, de mondták, hogy valószínűleg nem is lesz rá szükség, mert ők is ugy látják már most, hogy két év mulva nagy valószínűséggel mehet majd iskolába.

2014. máj. 5. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!