6 éves Májusi születésű gyermeketek megy iskolába?
márciusi a fiam, és megy iskolába, a másik pedig júniusi születésű és bár még csak kiscsoportos, de menni fog két év mulva suliba.
ISmerősöm másjusi lányát visszafogta.
Egyébként mindegy melyik hónapban született, a lényeg, hogy iskolaérett-e? FIam ovistársa januári születésű, és simán visszafogták, mert annyira nem való még az iskolába.
"a másik pedig júniusi születésű és bár még csak kiscsoportos, de menni fog két év mulva suliba. "
Ezt honnan tudod előre?
6-os válaszoló:
5-ös vagyok- azért írtam, mert az oviban mindenféle mérések vannak nálunk, 2féle, folyamatosan tájékoztatnak az ovonénik ezek eredményeiről, és már kitértünk rá, hogy mivel nyári születésű a fiam, én ha nem muszáj nem szeretném visszafogni, de mondták, hogy valószínűleg nem is lesz rá szükség, mert ők is ugy látják már most, hogy két év mulva nagy valószínűséggel mehet majd iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!